NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 17. november 2017

Norske biskoper

Av Dan Odfjell.

Jeg vet ikke om disse er stort annerledes enn andre sådanne. Men en nynorsk skrive-venn av meg forklarte, at dersom du skriver til dem får du svar tilbake: «God-dag mann økseskaft».

Nå har jeg ikke selv direkte tilskrevet biskopene. Men nylig hadde jeg på dette nettstedet et innlegg «Ny biskop i Nidaros» hvor jeg gikk dem litt i rette, både dem, avisen Vårt Land og svulstige Knut Arild Hareide som ødelegger KrF med sine skuespiller-aktige u-tydeligheter.

Idag vil jeg henvise biskopene til Gjesteskribenten 13/9/17 på nettstedet document.no, en mann ved navn Giulio Meotti. Han tar for seg hva som skjer i Tyskland, noe som også snart vil tilkomme oss om vi ikke står opp for oss selv og eget land. Artikkelen er på engelsk, men biskopene er antatte velutdannede oppegående mennesker. Det er direkte skremmende å lese hvordan islam fortrenger kristendommen og vår vestlige kulturarv.

Dersom biskopene, våre antatte hyrder, ikke greier å stå opp for oss sine sognebarn, men er blind for de fremmede, vil der snart ikke være kristne igjen i dette landet - slik det kan bevitnes i Midtøsten og i nord-Afrika. Norge må beskyttes; hvorfor tør ikke i det minste våre sjelesørgere si at innvandring må stoppes inntil integreringen av de allerede ankomne er oppnådd? Resultatet blir ellers et ulykkelig land - og det som verre er.

Den uprinsipielle politiske mellom-kursen kjørte nesten Krf til under sperregrensen og parlamentarisk undergang. Men enn så lenge var der nok eldre mennesker som i lojalitet og av gammel vane stemte KrF; de samme som fremdeles abonnerer på avisen Vårt Land - som lenge har vært en trojansk hest inn i kristendommen.

Etter nye fire år er KrF neppe lenger et stortingsparti; kanskje sågar et nytt muslimsk parti er oppstått i mellomtiden. Dette er blant konsekvensene av hva biskopene har oppnådd ved sine kirkemøtevalg de siste årene, nemlig unnvikelsen fra ærlig å vise den reelle splitten mellom de bibeltro og de liberal-tolkende sådanne. Både biskopene og Hareide forskrever seg ved å være alt for alle. Slik er ikke verden. Fariseere står neppe høyt i estimat.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.