NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 30. november 2017

Stortinget har blitt en parodi og grasrota raser

Av Spikeren.

Jeg leser i nettavisene om hvordan stortingspolitikerne våre bruker spørretimen i stortinget til å fremme ren idioti. AP's Hadia Tajik krangler med Frp-nestleder Per Sandberg om hva som er en god eller dårlig "ørefik", mens Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum får påpakning fra stortingspresidenten da han viste fram sjokoladekjeks og vitaminbjørner i spørretimen onsdag. Samtidig reagerer Cecilie Myrseth (Ap) på at Erna Solberg (H) ikke svarer på om hun synes ørefik er en god strategi mot seksuell trakassering.

Ærlig talt, folkens; hva er det politikerne våre holder på med? For meg ser det ut for at Norge er iferd med å bli en "bananstat" av tullinger som krangler seg imellom som barn i en barnehage. Man skulle ikke tro at man har med voksne folk å gjøre i det hele tatt. Dagens politikere har gjort stortinget om til en latterlig parodi. Det er rett og slett en skam hvordan de nå holder på.

Samtidig med dette, raser grasrotfolket bl.a. over den hårreisende invvandrings- og migrasjonspolitikken som politikerne våre fører. Tidligere SSB-sjef Christine Meyer blir hetset på sosiale medier av godt voksne menn over 50 på grunn av hennes lederstil og håndtering av tallene rundt kostnadene for innvandringen. Selv skal Meyer ha uttalt at den viktigste saken for henne personlig var å "sikre fremtidig innvandring til Norge". Er det rart om folk blir forbannet når vi har ledere med slike personlige agendaer? Og Meyer er slett ikke den eneste...

Men her i Norge skal vi være veldig varsomme med hvordan vi reagerer på tullete "banan"-politikere og lederskikkelser med forutinntatte personlige agendaer, ellers risikerer man å få poltiet på døren, slik som en mann bosatt i Sør-Vest politidistrikt nylig fikk. For vi har nemlig ikke lov til å skrive hva som helst her i Norge, sier politiet.

Politiets Nettpatrulje skriver bl.a. dette på sin Facebook side:

Den som sprer hat på Internett kan ikke beskytte seg bak ytringsfriheten.
Nettpatruljen får mange tips om krasse ytringer på internett og lovligheten av disse. Vi understreker, som alltid: hva som er lov og hva som er lurt er to forskjellige ting. Uttalelser som er innenfor loven er ikke nødvendigvis alltid lure, og stupide uttalelser er ikke ulovlig av natur.

I Norge står ytringsfriheten sterkt. Den er blant annet vernet av Grunnlovens §100. På tross av dette er det ikke absolutt eller ubegrenset ytringsfrihet i Norge. Det vil si at det er flere lover som begrenser ytringsfriheten. En av disse lovbestemmelsene er Straffelovens §185 om hatefulle ytringer.

Så vær forsiktige, folkens, med hva dere skriver og hvordan dere ytrer dere, også her på SC. Husk at vi lever i et åpent, fritt og demokratisk diktatur, som står klar til å ta imot enhver forbanna grasrot-sjel med åpen celledør, eller en fin innbetalingsblankett til den norske stat.

Spikeren