TV2's falskhet snudde Stortinget

Av Dan Odfjell.

Kjetil Rolness påpekte at ved bruk av velkjente virkemidler, i form av enkeltsaker, bilder og tårer, greide liberalistene gjennom TV2 å snu stemningen, dvs om «Oktober-barna». Som jo ikke er barn i det hele tatt; et tillatt skuespill av Jonas Gahr Støre og andre.

Hvordan? Gjennom enkeltsaker, sårbare ansikter om frykt og fortvilelse, om ofrenes maktesløshet overfor «systemet» samt vår samvittighet...: «Se hva de gjennomgår.  Du får vondt langt inn i hjertet, at vi i Norge kan behandle folk på denne måten: Det er bare så vondt. For vi har det så bra. Jeg tror vi er laget for å kunne hjelpe og gi».

Rolness referer blant annet til TV2s reportasje om Veronica fra Sandnessjøen som «dro for å finne «sønnen» som lever blant rotter i Paris», noe som på Document ble avvist som: TV2s løgn om utviste «asylbarn» - de sendes ikke i døden...

En leser minnet meg om hva jeg skrev i en litt annen sammenheng: «Det er forresten typisk, også, for venstresiden å skape ofre, noen vi skal synes synd på. Slik at de selv kan tilskrives, ja fremstå «forståelsesfulle» og med «godhet”. Så stem på oss, de humanitære...»

At begge statskanalene misbrukes til korrupt skjev-rapportering, er stadig til både å skjemmes og til å gremmes over. Her kan man virkelig snakke om et «falskhets-system» som lenge har ridd landet som en mare, om fortielse og det som verre er.

Statsminister Erna Solberg i en tale søndag 19/11/17 sa at vi må være åpne om «problemene»
i samfunnet og ikke legge skjul på at løsningene er krevende og nødvendige for å overkomme tillitskriser - mellom velgere og etablerte politikere. Men hun hoppet behendig over det mest opplagte, at mediene stadig skjuler kostnader mht ikke-vestlig kriminalitet og vold og, verst, at våre nye landsmenn overhodet ikke er interessert i integrering a la Støre. At det er påbegynte borgerkrigstilstander i Sverige og Frankrike.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.