NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 21. oktober 2019

Hvem skal anklagene rettes mot?

Jan Bøhler, AP.
- Blind vold er en terror mot bymiljøet vårt.
Av Norvald Aasen. 

Til Jan Bøhler, AP. 

Jeg ser på nettet at du sier at det foregår terror mot bymiljøet vårt. Jeg synes å mene at denne terroren i stor grad bedrives av ungdomsgjenger med innvandrerbakgrunn.

Hvem er det da som anklagene fra byborgerne må/skal rettes mot, herr Bøhler? Er kanskje en av de skyldige en som sykler rundt i bymiljøet "vårt" og håndhilser og godsnakker med potensielle gjengmedlemmer? En som finner det hyggelig å synge rappeviser sammen med disse miljøene?

De virkelig skyldige bør stå frem og ta det fulle og hele ansvar og skyld for at tilstandene har blitt sånn. Mennesker som har advart på ærlig vis mot slike samfunnstilstander har dere hakket på og trampet på med beskyldninger om rasisme og nazisme. De rette personene burde selv se seg i speilet for å finne hvem som passer best til de ondskapsfulle merkelappene og beskyldningene.

I en Oslo gate kommer det en gjeng afrikanske ungdommer gående midt i gaten, en helt til høyre og en helt til venstre og resten midt i gaten. Dette hindrer altså trafikken. OG: En eldre norsk kvinne kommer fra kjøpesenter med bæreposer i begge hendene. En gjeng utenlandske ungdommer sykler forbi og rundt henne og roper hore - hore til hun kommer frem til bostedet og skrekkslagen får låst seg inn.

Dette er slike tilstander dere flertallspolitikere har skapt i vårt før så fredelige samfunn. Vi vet hvem som er de skyldige, men vi kan ikke si det av frykt for at Riksadvokaten straffer oss med høye og normdannende bøter. Driver oss fra gård og grunn! Dette har nemlig statsmaktens lovgivere gitt sin velsignelse til.  

Har ikke Jan Bøhler vært en av de skyldige?

Norvald Aasen, 
6983 Kvammen