NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 23. oktober 2019

Sendt til hele Aftenposten redaksjonen

Tidligere leder for Demokratene i Senatet Harry Reid.
(AP Foto/Scott Sonner)
Av Kirkehøyden. 

Viser til artikkel på Resett 16 oktober av Henrik S. Werenskiold som skriver følgende:

"Partitopp for Demokratene tror Trump blir vanskelig å slå: – Han er en veldig, veldig smart mann.

Den tidligere lederen for Demokratene i Senatet, Harry Reid, har kommet med en sterk advarsel til sine partifeller om ikke å undervurdere Trump i forkant av det amerikanske presidentvalget neste år. 

Fox News rapporterer at Reid kom advarslene i et intervju med tidligere Obama-rådgiver, David Axelrod, på CNN på fredag. Han sa at alle som tror det blir lett å slå Trump tar grundig feil, og kommer til å bli overrasket."

Har dere bedt om unnskyldning for å ha desinformert lesere helt til det siste gisp fra Mueller - "no collusion and no obstruction"? Hillary "colluded" for 12 mill, Obamas statskupp forsøk, sammen med CIA, FBI, DOJ med flere? Helt tyst fra Aftenkampen - "the paper of record" - INGEN SKAM???

Og vil dere be om unnskyldning når "the Ukraina hoax" er over? 

Det som forbauser meg er at det ikke er èn senior, endog pensjonert sann journalist, som kunne viske dere i noe øre. Dere er en totalt uvitende saueflokk, som antagelig sitter i heimen og kopierer CNN. Denne uken kledd naken av den smarte James O Keefe. Finn frem hans første hit om Obamas ACORN.

Og her kommer rosinen i pølsen: 

Hans Rustad på document.no (en privat leserfinansiert blogg) har fått med seg hver eneste detalj, ikke minst da statskuppet ble kjent i mars 2017, og at Muellers oppgave var å dekke over plottet.

Kirkehøyden