NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 10. oktober 2019

Til samtlige medlemmer av utenrikskomiteen

Av Hanne Andersen. 

Dere tror kanskje alle norske borgere sover, men vi er mange som vet hva dere holder på med, nemlig å selge oss ut som fri - og suveren nasjon - 1) til globallister, 2) EU, 3) volds"religionen" Islam, fremmer en invasjon av muslimer, som destruerer vårt land (problemet er vårt muslimhat), og 4) endelig legger dere flate for Kina. Ikke for nasjonale interesser, men fordi dere skal fremme økonomiske særinteresser, personlige interesser, og åpenbart grunnet ren korrupsjon.

I denne omgangen skal jeg la de tre første punkter ligge, men tenk det første en Høyrestatsråd hadde på agendaen i 2013, var å selge Flytoget til et selskap i Hong Kong. Det dukker opp stadig nye punkter som viser at Kina tar seg til rette. 

Klart Flytoget skulle selges, fordi Høyre allerede var i seng med Kina, og det gjelder nok flere partier. Derfor sender jeg dere en video som viser at supermakten USA også har gått i fella ved å slippe Kina inn i WTO, hvor de overser hver eneste regel og ikke aksepterer en eneste dom mot dem. USA har også sine landsvikere, derfor har det vært mulig.

Kina bare lyver, jukser og stjeler, som alle kommunister gjør, og de sikter alltid mot diktatorisk makt, også over vårt land, hvor de driver med utpressing av en hver som har gått i fella. Videoen nedenfor viser hvordan de nå bruker sin makt. USA kan takke en sann leder i president Trump, som tar opp kampen mot denne kommunistiske fasciststaten, som ikke skyr noen verdens ting. 


Mvh 
Hanne Andersen