Det Amerikanske valget i 2020

Av Henry Østhassel. 

President Donald Trump må være den beste presidenten for kristne og Israel noensinne. Det var profetert at han skulle bli president mange år før han stilte som kandidat – og nærmest alle mediehus hånte og lo av ham da han stilte som presidentkandidat – likevel vant han mot alle odds. Det som sjokkerer meg er det intense Trump hatet fra Demokratene, Big Tech, våre sekulære medier og liberale kristne. Hvilken ånd driver dette hatet?

Den forrige presidenten Barak Obama fikk Nobels Fredspris bare fordi han vant et valg – like etter bombet og ødela han Libya, og hans utenriksminister Hillary Clinton uttalte etter at Kadafi ble drept: «We came, we saw, He died - he, he, he». Det utrolige er at venstresiden hyller slik ondskap.

Det ble profetert mange år før Trump lanserte seg som presidentkandidat at Gud hadde utvalgt Trump som president for vår tid, og at han skulle sitte i 2 perioder. Til alles sjokk og forbauselse, og mot alle odds vant han forrige valg.

  • Trump innførte umiddelbart bønn i Det Hvite Hus – Biden vil stanse dette.
  • Feirer Jul igjen i Det hvite Hus – Biden vil stanse dette som Obama gjorde.
  • Trump bekjenner Jesus som frelser – Biden gjør det ikke.
  • Trump fører kristendommen inn i skoler igjen – Biden vil reversere dette.
  • Trump gjeninnførte rettighetene til å igjen be i offentlige skoler - Biden vil reversere dette.
  • Trump fjernet støtten til barnedrapene i Planned Parenthood - Biden vil gjeninnføre støtten til disse grusomhetene.
  • Trump innsatte 3 konservative dommere som er imot fosterdrap - Biden vil utvide Høyesterett med flere liberale dommere for å reversere dette.
  • Trump anerkjente Jerusalem som Israels Hovedstad – Biden vil reversere dette.
  • Trump anerkjente Golan som en del av Israel – Biden vil reversere dette.

Foran dette valget har titalls millioner kristne i USA og verden forøvrig fastet og bedt - og fremdeles ber de for at Trump skal vinne valget og fortsette med å velsigne Israel og Kristne - og mange av Guds profeter har profetert at Trump ville sitte i 4 år til. Det er også profetert at der skal avsløres mye korrupsjon og valgfusk i forbindelse med valget.

På bakgrunn av dette har jeg vanskeligheter med å forestille meg at Gud vil la et utvalgt redskap som har velsignet Israel mer enn noen annen president - og som har velsignet de kristne mer enn noen annen president har gjort før ham – og som har blitt bedt for så mye skal bli gjort til skamme, ydmyket og tape valget.

Jeg kan heller ikke forestille meg at Gud vil la Biden vinne valget og ødelegge og reversere alt det Gud har fått gjennom ved president Donald Trump, sitt uvalgte redskap - til tross for alle bønnene som er kjempet i denne valgkampen. 

Jeg sitter og undrer meg om Gud har mange overraskelser utover høsten som vil avsløre all valgjukset og korrupsjonen fra Demokratene, Fake News Industrien og Big Tech. Jeg merker åndskampen raser som aldri før - og Guds veier er ikke alltid våre veier – vi kan bare undres.

Hilsen en undrende
Henry Østhassel,
Vanse

Kommentarer