Indoktrinasjonen av amerikanske studenter i revisjonistisk historie har ført til den nåværende kampen om presidentvalget

Fra Breitbart. Tipset av Kirkehøyden. 

En nasjonal foreldrekoalisjon som steg opp fra opprøret mot Common Core-standardene hevder den tiår lange indoktrinasjonen av amerikanske studenter i revisjonistisk historie har ført til den nåværende kampen om presidentvalget.

"Kampen om hvem som blir president fortsetter," sa amerikanske foreldre involvert i utdanning (USPIE) i kommentarer til Breitbart News. “En av grunnene til at denne kampen skjer, er fordi det ene partiet jobber hardt for å omskrive historien for å overbevise amerikanerne om at landet vårt er dårlig og ikke fortjener den fred og velstand vi nyter. 1619-prosjektet er et aktuelt og viktig eksempel. ” 

Truth and Lies in American Education Documentary Trailer


The New York Times 'revisjonistiske 1619 Prosjekt reformulerer nasjonens historie med påstanden om Amerika ble grunnlagt på slaveri og rasisme når de første slavene ankom i Virginia.

USPIE bemerket også en rapport i New American Magazine som siterte Times 'skildring av Fidel Castro på slutten av 1950-tallet som en kommunistisk "frihetskjemper" var avgjørende for diktatorens evne til å slavebinde nasjonen Cuba.

"Og nå ser det ut til at den ytterste venstre avisen og kreftene bak den håper at det ligger om Amerika i" 1619-prosjektet "vil ødelegge den frieste og mest velstående nasjonen i menneskets historie," uttalte foreldreorganisasjonen. "Heldigvis ble løgnene fanget tidlig, og de utløser nå opprør og gransking over hele landet."

USPIE utdypet at med 1619-prosjektet påstand om at rasisme, slaveri, systemisk undertrykkelse og annet ondskap er innebygd i USAs grunnleggelse, "kan det ikke være noen endring i politikken og ingen mulig transformasjon som vil gjøre nasjonen innløselig."

"Kort fortalt, under synspunktet fra  Times  og prosjektet, er den eneste mulige konklusjonen at Amerika må dø slik at noe nytt kan erstatte det," sa USPIE. “Det er målet. Og nå blir 1619-prosjektet undervist i våre offentlige skoler! ”

Foreldrene bemerket at kritisk rase-teori nå er "den nye linse som hvert motiv må sees gjennom."

"En ny skolepolitikk i Virginia krever til og med at slaverihistorien skal læres i barnehagen," bemerket USPIE. “Er du opprørt? Vi er og det er derfor vi produserer en ny dokumentar med tittelen Truth and Lies in American Education.

Dokumentaren vil også ta for seg seksualisering av barn gjennom omfattende læreplaner for seksualundervisning, ofte ledet av venstreorienterte organisasjoner som Planned Parenthood og LGBTQ-aktivistgrupper: 

America Must Stop The Sexualization of Children!!


Foreldreorganisasjonen sa at de er veldig glade for å se president Donald Trump presse tilbake mot 1619-prosjektet, så vel som "regjeringsskoler usannheter og utelatelse av sannheter om vårt lands grunnleggelse og dets kamper som en ny nasjon."

USPIE bemerket om filmen:

To av ekspertene som ble intervjuet i filmen skrev bøker om hvordan historien har blitt skamfullt hakket av venstresiden i et forsøk på å få barn til å forakte sitt eget land. Hvis amerikanske borgere ikke begynner sitt eget tilbakeslag og insisterer på sannhet i klasserommet, vil vi miste vår konstitusjonelle republikk. Gjør ingen feil - dette er det tiltenkte målet. I flere tiår har statlige skoler undergravd familier, kristendom, våre friheter og enhver følelse av patriotisme for vårt land. Vi har sagt gang på gang, det er ikke rart at tusenårene stemte overveldende for selvutnevnte sosialist Bernie Sanders. Barn har blitt lært at våre grunnleggere og vår regjeringsform er undertrykkende og dårlige. Mer nylig har de blitt opplært gjennom Common Core Standards å være aktivister for sosial endring, begynner i barnehagen.

Foreldrekoalisjonen  håper  filmen vil "informere amerikanere om de billioner dollar som er kastet bort på føderal utdanning de siste 40 årene, uten annet å vise for det enn stillestående testresultater og avtagende akademisk prestasjon."

”Det skjer alvorlige samtaler over hele landet om den føderale myndighetens legitime og effektive rolle i utdanningen,” observerte gruppen. "Det er målet for USPIE å bringe Amerikas utdanning tilbake til sine rette lokale røtter og gjenopprette foreldrenes autoritet over barnas utdannelse."

Kommentarer