Tusenvis av ulovlige stemmer identifisert av Trump-kampanjen

Fra VoterFraud.news - tipset av Olav Hermod Kydland. 

På fredag ​​erklærte søppel 'mainstream media' Joe Biden som den neste presidenten i USA (Newsmax TV og One America News var de to unntakene). 

Denne erklæringen kom til tross for at det fortsetter å telle stemmer i noen stater, og Trump-kampanjen er opptatt med å inngi søksmål og prosessere det som ser ut til å være en koordinert innsats fra demokratene for å stjele valget i 2020.

Vi er ikke helt sikre på når vanlige medier ble de offisielle voldgiftsdommerne for hvem som vinner presidentvalget, så dette er ganske nytt for oss. Når det er sagt, tar vi ikke erklæringen deres for Biden på alvor, og det skal heller ikke leserne.

For hvis media og president Donald Trumps kritikere skulle ha lært en ting de siste fire årene av hans første periode, er det dette: Han er en fighter, og han vil ikke bare la demokratene jukse ham ut av en seier som han mener (som vi) er med rette hans.

Eksempel: Et advokatfirma som jobber i forbindelse med Trump-kampanjens juridiske team har funnet rundt 6000 ulovlige stemmer i hardt kjempet Arizona, hvor presidenten raskt fikk Biden 'ledelse'.

"Vi har faktisk identifisert 3062 velgere som flyttet fra Nevada før valget, men likevel avgitt valg i dette valget," skrev et brev til distriktsadvokatkontoret i Clark County, som ble tweetet av Fox News 'John Roberts. "Vi har bekreftet dette ved å kryssreferanse til listen over valgvalgere med offentlig tilgjengelige adresseendringer."

Brev til Clark County, NV-distriktsadvokat om kritiske svindel fra personer som ikke var lovlig bosatt i Clark County. pic.twitter.com/1NkYIhbfXw

- John Roberts (@johnrobertsFox) 6. november 2020

“For eksempel er demografiske eksperter enige om at databasen National Change of Address bare fanger omtrent en tredjedel av flyttingene. Derfor vil dette antallet sannsynligvis vokse med 6000 velgere, i det minste, ”fortsatte brevet.

Firmaet - Weir Law Group LLC - bemerket opprinnelig at det hadde vært bekymret "i flere måneder om at det ble avgitt urette stemmesedler i 2020-valget", begynte brevet fra firmaadvokat Shana D. Weir, og la til at Joseph Gloria, Clark County's velgerregistrator. , "Har ennå ikke tatt noen grunnleggende skritt for å sikre at stemmeseddelen er fri for svindel og misbruk."

Les hele saken på VoterFraud.news

Kommentarer