Folkets, eller globalistenes Storting?

Av Dan Odfjell. 
 
Ja, det er kardinal-spørsmålet til høsten, ikke hvem som blir den neste statsministeren, det er kun en bevisst «konstruert distraksjon» fra elite-maktens side, i en lukket klubb eller sirkel av karriere-jegere. Som ved god hjelp av de kjøpte og betalte riksmediene ønsker underholdning heller enn reell diskusjon. Gjennom overfladiske partileder-debatter som var dette nær det reneste kveg-sjået? Hvem gidder slikt lenger? Med «ene-hensikten» å lure oss vekk fra demokratiets virkelighet, nemlig at «folke-makten» skal ligge i Stortinget, ikke bort-lures-vekk annet steds og bak lukkede dører. Altså, ankeret først, og først deretter «kjettingen» dvs regjeringen, for den skal etter folke-behov åpent og demokratisk kunne byttes ut når landet trues, eller for eksempel, mer banalt, når statsministeren dør, tilhørende et enkelt parti. Fordi, først med et Storting som «reelt reflekterer folkets røst» - og som forhindrer politisk mer eller mindre parti-politisk heste-handling bak vår rygg, først da har vi et sant og nasjonalt preget og vel-forankret demokrati, min enkle  påstand. Utfordre meg, jeg er klar for sann debatt.
 
Folket forstår ikke lenger sin egen makt. Det er blitt sånn av en helt bevisst grunn. Det søker jeg å illustrere med en liten tegning som sier mer enn tusen ord, nemlig at vi folket har makten i våre mer eller mindre «foldede hender» og kan, og skal, lett kunne vippe hvem som helst av «pidestallen» som ikke behager vårt trauste flertall. At vi ikke behøver jages som en vettlaus saueflokk av såkalte eksperter. Ta eksempelet som Asle Toje viste til i dagens DN side 28 med overskriften "Hvor mange F-35 trenger Norge?" Jeg bor fast i utlandet og leser sjelden norske riksaviser og hadde derfor ikke fått med meg at selv sjefen for Luftforsvaret nå er en kvinne - som selvfølgelig «makt-konformt», nær uansett argumenterer med dette krigsflyet som dyrt og bra, selv om andre land, inkludert selveste USA, som selger (og som produsent) har alvorlige betenkeligheter. Blant annet fordi F-35 koster 360.000 kroner i timen i luften; når billige droner ser ut til å være fremtiden.
 
Hvor er edrueligheten og ærligheten blitt av i dette overmodige landet, «stormannsgal» med politiske ledere ved rattet som lettvint hiver oss, folket, under globalist-bussen? Jeg ser dagens «Keiser» som dønn naken, et feminist-styrt og forskrekkelig dyrt og meget forfeilet fedrelandsforetagende. Derfor sloss jeg (83) for forandring til høsten, slett ikke for egen skyld, kun for fedrelandets skyld; for vår kultur og vår etterslekt, samt en vår nasjonale uavhengighet. Og ikke minst, for en lengre og fredeligere og mer bærekraftige fremtid. De som vil argumentere imot meg, er hjertelig velkommen til en offentlig diskusjon, i denne avisen. Men dessverre, kjøpt og betalt riks-journalistisk skyggeboksing på stats-maktens premisser fører ikke til forandring. Stå opp og bli tellet, de som ikke er for landets forsvarlige fremtid, de som vil oss til et uregjerlige Sverige å bli, en realitet nå helt bevisst og grovt tildekket. Et landsforræderi. 
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer