Dessverre, Jonas Gahr Støre synes ubehjelpelig..

Av Dan Odfjell. 
Foto: Terje Pedersen / NTB. 

Ragnar Larsens kritikk av Ap under hans glitrende overskrift på document.no 9/3/23 var «Ap vasker trappen nedenfra» beskrivende og avslørende. Ja, tenk litt over den, og ikke minst på den kriseavslørende selvforskyldte galopp meningsmålingen på 15,5%. Støre-regjeringens velgeravstøtende politikk og sjefen selv har det meste av ansvaret. Han er vokst frem beskyttet av en forvokst, forvent og sosialistisk forsteinet maktbase. Og når den nå rakner kan han hverken «bløffe» og/eller «globalistisk» lenger «styre» seg på autopilot videre, dvs med Norge som en underavdeling av det falleferdige EU. Det sistnevnte vil forskrekkelig nok heller ikke den helfrelste globalisten Erna Solberg innrømme. Er det opp til disse to er en diktatorisk verdensregjering det neste, og Norge tapt med dem som FN-ansatte, dvs skattefrie.. Snakk om begges griskhet og uforstand, dvs vår nasjonale utforbakke.

Som Larsen anførte, nemlig om kritikkverdig eldreomsorg, sykehus i krise, strømpris som skaper fattigdom i familier og truende industridød, voksende vindkraftmotstand og sympati-ruinerende demonstrasjoner fra Fosen-samene etc. Jeg kan legge til, en uforstandig avleggs skattelegging som jager melkekyrne ut av landet, ja nær alt Jonas tar i går i knas, selv om han er «lært» i politiker bransjen gjennom hele sitt voksne liv, dog alltid i ly av maktbasen.. Noen problemer har han dog delvis arvet, skjønt, det mest-folke-opprørende den dyre strømmen, den var han selv tett på og bak Erna om, deres felles iver for det udemokratiske EU samt globalisme-bevegelsen som nødvendigvis er totalitær i sin bunn, som kommunismen. Og at de begge liker å menge seg med de store rike internasjonale Davos-oligarkene og de FN-korrupte apostlene.. At EU også er plenty korrupt er nylig også kommet helt til overflaten. Alt det de to er antatte å skulle kjempe for forsømmes - kanskje er Norge bare blitt dem for smått og kjedelig, så store som de er blitt?

Når vi snakker om Ap´s kritikkverdige politikk må vi absolutt ikke glemme det ideologisk forvokste rottereiret UD hvor milliardene er innom på vei ut til den store korrupte verdenen; svindel nær over hele linjen som «lopper» oss årlig for milliarder. Hvorfor kan ikke Støre tette disse store hullene i skute-bunnen og redusere UD budsjettet først med 50% og deretter ytterligere til minst 75%, og likevel er vi fremdeles dyrere enn gjennomsnittet enn våre naboland Danmark, Sverige og Finland. Dette er ikke vanskelig for en norsk statsminister, det er mest et pennestrøk og se, de som får avkortet støtte kan ikke klage.. Faktum, mange må være glade til, over å få noe i det hele tatt. Det må bli en slutt på at politikere gjør seg «store» og populære utenlands med våre penger; de skal gjøre seg fortjenstfullt populære blant oss «sine egne velgere» noe som nødvendigvis må uttrykkes innenlands..

At Høyre med Erna som «krokodillen i sivet» ligger stille er verdt å merke seg og helt ufortjent stiger hun slik på meningsmålingene, ute av syne, ute av sinn.. Men dessverre, i realiteten er Erna-sleipingen knapt bedre enn Støre. De to er på samme parti, unasjonale og stormanns- gale begge, lette å dupere, ingen av dem duger til å være Norges statsminister, knapt til noe som helst Norge ansvarsgjort. Forresten, mht høy sigarføring innen det såkalte diplomatiet, der konkurrerer lille Norge med det imperialistige USA. Og den naive Anniken Huitfeldt skjemmer oss og sin egen regjering stadig loddrett ut. At Sp, et tidligere nasjonalt og sindig bondeparti holder ut denne galskapen er bare utrolig. Er der familie bånd som gjør seg gjeldende? Uansett, hele ledelsen i Ap bør skiftes ut, gjerne på en gang og hurtigst mulig.

Måtte alle globalister jages av landet eller reduseres til en engere liten sekt; at Norges-patrioter med handlekraft tar over før det er for sent og landet er tapt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men gi oss Trond Giske til forandring, det kan ikke bli verre. De nåværende elite politikere vet ikke stort annet enn å forestille seg, hjulpet av sine kjøpte medier med løgn fra morgen til kveld. Stakkers offisielle naive Norge, på lag med sosialist løgneren Joe Biden og hans ekstremistiske medløpere hvorved det vestlige demokratiet er i ferd med å avvikles. Og ser ikke de konservative delen av Høyre det, da blir vi som Kina og Russland, fattige, men slettes ikke lykkelige, en totalt falsk globalistisk utopi. Politikk gjelder om Norge, ikke den store uregjerlige verdenen. Der er våre elite politikere innbilske spurver i trane dans. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer