Epidemi av plutselige voksen dødsfall kom endelig på nyhetene

Av P54. 

Artikkel på engelsk:

https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/March/PDF/epidemic-sudden-deaths-finally-made-news-pdf.pdf


Video intervju med Tucker Carlson:

https://www.bitchute.com/video/7WO5d0iQ0ApV/


RASKT OVERBLIKK

  • Tidligere BlackRock-fondsforvalter Edward Dowd bringer oppmerksomhet til økningen i dødsfall og uførhet som har skjedd siden COVID-19-vaksine kampanjen rullet ut

  • Gruppelivsforsikringstakere, som vanligvis er sunnere enn befolkningen generelt, opplevde dødelighetstopper på 40 % i 2021

  • Antall funksjonshemmede blant arbeidsstyrken nådde et høydepunkt på 33,2 millioner i september 2022, med tall som fortsatt trender oppover – en høyst uvanlig økning

  • Sentralbanker, farmasøytiske selskaper, Big Tech og media hadde alle fordel av pandemien og har en interesse i å dekke over det Dowd beskriver som en "stor global mord scene"

  • Dowd mener at det er nok alarmerende data til å garantere at COVID-19-vaksine programmet stoppes umiddelbart, ettersom døden og funksjonshemmingen fra vaksinen lett kan overstige det fra COVID-19

Tidligere BlackRock-analytiker og fondsforvalter Edward Dowd er en av de få modige som har prøvd å få ordet om farene ved COVID-19-vaksine. Mens jeg har intervjuet ham to ganger – en gang om den matematiske sikkerheten til en finansiell kollaps og en andre gang om boken hans, « Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022 » – får informasjonen hans endelig oppmerksomhet i mainstream media.


I et intervju med Tucker Carlson forklarer han at medier som Yahoo har tatt opp den ubestridelige økningen i dødsfall blant unge, friske voksne. Imidlertid er de raske til å si at slike dødsfall ikke skyldes COVID-19-skudd. 1 Men Dowd lar seg ikke avskrekke. Som A Midwestern Doctor bemerket på Substack: 2


"Ed Dowd har fokusert på å bruke et smalere sett med bevis og knytte det til et av de mest overbevisende argumentene som er tilgjengelige for øyeblikket for å endre fortellingen. En statistisk umulig økning i plutselige dødsfall har skjedd i det sunneste segmentet av befolkningen og har skjedd samtidig med en økning i funksjonshemming (dette er grunnen til at vi nå har mangel på arbeidskraft)."


Dowd er innstilt på å bringe global oppmerksomhet til denne økningen i dødsfall og funksjonshemming som har skjedd siden COVID-19-vaksine kampanjen rullet ut, og han er ikke villig til å la noen, eller noen enhet, stoppe ham. "Vi har dataene. Vi har bevisene," sier han, "og det er en stor global morder scene som nettopp skjedde." 3

Data fra forsikringsselskapet viser 40 % dødsfall

"Cause Unknown" detaljerte data viser at vaksinene er en forbrytelse mot menneskeheten. Noen av disse dataene kommer fra private forsikringsselskaper, som elsker å selge gruppelivsforsikringer til store Fortune 500-selskaper og mellomstore selskaper fordi de nesten aldri trenger å betale ut på et krav.


Arbeidstakere ved disse selskapene har en tendens til å ha god helse, med bransjedata som tyder på at gruppelivsforsikringstakerne har en tredjedel av dødeligheten av den generelle amerikanske befolkningen. Dødsratene har historisk sett vært svært forutsigbare blant denne gruppen – frem til 2021. En rapport utgitt av Society of Actuaries 4 fant dødelighetstopper på 40 % eller mer det året.


Forsikringsselskapene hadde betydelige økninger i utbetalinger for død og uførhet. Dowd tvitret 1. februar 2022 at finansforsikringsselskapet Unum rapporterte en betydelig økning i fordelsforholdet deres (utbetalinger kontra premier) i livssegmentet. Dowd tvitret: 5


"I 2021 så de en økning på 17,4 % sammenlignet med 2020. Dette er høyere enn økningen på 13,3 % sammenlignet med 2019. Så de høyere utbetalingene i 21 skjer med en mirakelvaksine og mindre virulente stammer … I 2019 hadde enheten 266 millioner dollar i overskudd, sist år et resultat på 82 millioner dollar og i år et tap på -192 millioner dollar. En svingning på 458 millioner dollar lavere over 2 år. Viktig å huske på at disse er ansatte i arbeidsfør alder."


Dowd rapporterte også data fra begravelsesbyråer, inkludert selskapet Carriage Services, som ble oversvømmet av virksomhet. Han tvitret: 6


"Bedriften har vært ganske god siden introduksjonen av vaksinene og aksjen var opp 106 % i 2021. Merkelig, nei? Dette er sjokkerende siden 89 % av begravelsesbyråene er private i USA. Vi ser toppen av isfjellet."


Steve Kirsch publiserte også data om Substack 7 som viser at blant de covid - smittede på 65 år og yngre var plutselig død dødsårsaken nr. 1 i 2021 og 2022. Den andre var hjerterelatert død, og kreft var tredje. Viktigere er at forekomsten av turboladet kreft blant de vaksinerte var betydelig i denne gruppen, og myokarditt drepte flere enn COVID-19.


I tillegg til plutselige dødsfall ble hjerteproblemer en viktig dødsårsak hos vaksinerte under 65 år. Ingen myokarditt dødsfall ble sett blant uvaksinerte personer i samme aldersgruppe.

Antall funksjonshemminger skyter i været

Dowd undersøkte også antall funksjonshemmede i USA ved å bruke høyfrekvente data fra US Bureau of Labor Statistics. Byrået bruker en månedlig telefonundersøkelse som spør: "Er du eller noen i hjemmet ditt funksjonshemmet og ikke i stand til å jobbe?" Før COVID-19-skudd, sa Dowd, var det 29 millioner til 30 millioner funksjonshemmede mennesker på absolutt basis, en rate som holdt seg stabil i fire eller fem år.


I februar 2021 skjedde en trendendring, og nådde et høydepunkt på 33,2 millioner i september 2022, med tall som fortsatt trender oppover. Det er en endringsrate på tre standardavvik siden mai 2021, noe som betyr at sjansen for at dette skjer er 0,03 % - svært uvanlig.


Dowd forklarer, "Av de 3,2 millioner nylig funksjonshemmede amerikanerne var 1,7 ansatt, men kom fra den sysselsatte befolkningen i landet." Dette er viktig, sier han, fordi:8


"De sysselsatte i dette landet er, generelt sett, ved selve det faktum at de våkner om morgenen, setter seg i bilen og kjører til jobb, sunnere enn den generelle amerikanske befolkningen.


På grunn av jobbens natur er du sunnere. Og det er et faktum som aldri har blitt utfordret før. Helseutfallet for de sysselsatte har vært katastrofalt. Siden februar 2021 har uførhetsraten deres økt med 31 % … den generelle amerikanske befolkningens uførhet er opp 9 %.


Dowd mener at dette hoppet i funksjonshemming blant arbeidsstyrken er årsaken til at det er mangel på arbeidskraft og du ser "hjelp ønsket"-tegn mye mer enn tidligere. Han observerte også en interessant trend blant folk som sluttet eller forlot arbeidsstyrken i løpet av denne tidsperioden - deres uførhet økte ikke som de som fortsatt jobber, hvorav mange sannsynligvis ble utsatt for vaksine mandater for å beholde jobben: 9


"Enda viktigere, de som ikke er i arbeidsstyrken - de som sluttet eller fikk sparken - er uføretrygden deres bare opp 4%. Og jeg mistenker at det er de som enten ikke tok vaksinen og ble sparket eller sluttet og nektet å ta vaksinen. Så de av oss som har hatt de beste helseresultatene i landet siden [COVID-19]-vaksinasjonen begynte, er de som ikke er i arbeidsstyrken."

"Det er en coverup"

Massevaksinering og mandater for covid-19 er de eneste faktorene som endret seg i løpet av den tiden som ville gjøre det å være ansatt en risiko for helsen din, men myndighetene etterforsker dem ikke. Hvorfor? "Det er en coverup, i det minste," sier Dowd og legger til:10


"Jeg vet ikke at de beskytter Pfizer, per se. De beskytter alle slags pengeinteresser. Da denne COVID-tingen skjedde, var det mange som tjente på det. Sentralbanker kom ut av kroken av hva jeg så, at det var en global nedgang, så de var i stand til å skrive ut enestående mengder penger for å dekke opp det vi til slutt kommer til å ha, en global mislighold av statsgjeld – det kommer. Så de kom seg av kroken.


Du gledet teknologiselskapene, slikket kotelettene deres, for den nye overvåkingsøkonomien. De visste at det kom. Så de inngikk gledelig samarbeid med regjeringen for å sensurere enhver dissens. Og de var spente på de fremtidige kontantstrømmene fra overvåkingen.


Så har du farmaselskapene som skulle være i stand til å tjene penger på, det de så, var ubegrensede vaksiner, kvartalsvise injeksjoner, det var planen på den tiden … under lovens farge. Og så har du medieselskapene som fikk kontantstrømmer fra farmasøytiske selskaper og også myndighetene.


Vi fant ut at regjeringen betalte mediebedrifter for å promotere vaksinen … momentum bygget opp og det var en interesse konspirasjon. Nå som vaksinen kommer frem i lyset at den forårsaker død og skade, har de alle en interesse i å holde denne tingen skjult."

Jo mer vaksinert et land er, dess høyere antall dødsfall

Dowd mener at effekten av COVID-19-vaksiner ser ut til å være kumulative, så han oppfordrer de som allerede har blitt injisert til å slutte å få boostere. Han føler også at det er nok alarmerende data til å begrunne at COVID-19-vaksine programmet stoppes umiddelbart, ettersom døden og funksjonshemmingen fra vaksinene lett kan overstige det fra COVID-19.


"Dette er den største kriminalitet scene jeg noen gang har sett i mitt liv," sier han. "Den største humanitære belastningen vi noen gang kommer til å snakke om. Og den kommer til å være med oss ​​i årene som kommer. De økonomiske konsekvensene er sterke." 11


Dowd og kolleger har sporet det de kaller Humanity Projects på nettstedet deres, Phinance Technologies.12 Der kan du se dataene de sporer sammen med deres relaterte analyser. De sier:


«Vi lever i en verden der regulatoriske institusjoner er fanget av økonomiske og politiske interesser, enten uvillige eller ute av stand til å komme til sannheten i sakene de har satt seg for å undersøke og regulere på vegne av individene i samfunnet.


Uten objektiv og omfattende forskning er det i beste fall en risiko for feilaktige politiske beslutninger, og i verste fall uaktsomhet og feilbehandling. Aldri har dette vært mer tydelig enn under Covid-19-pandemien. I denne sammenhengen trenger vi uavhengige agenter som fungerer som portvoktere for allmennhetens interesse. Vi har til hensikt å være slike agenter, og å gi høykvalitetsforskning til andre individer og institusjoner som søker lignende resultater."


En trend de har funnet er at jo mer vaksinert landet er, jo høyere er overdødeligheten. Danmark, som er et av de høyest vaksinerte, skiller seg ut. "De hadde en interessant opplevelse," sier Dowd.13


"Hver alderskohort opplevde større overdødelighet år for år. Så 2021 var over 2020, og 2022 var over 2021, på tvers av alle alderskohorter … dødeligheten deres var på vei ned … og den går opp igjen. Så Danmark har opplevd skadelige helseutfall . Merkelig nok, mens jeg skrev boken, forbød de effektivt vaksinen for [de] under 50, der de sa: Vi vil heller at du får covid enn å ta vaksinen.'

Helsebyråer "i cover up modus"

Last ned intervjuutskrift | Videolink


På spørsmål om hvorfor helsebyråer ikke går inn for å undersøke økningen i plutselige dødsfall, mistenker Dowd at de alle er MIA fordi "de er i cover up-modus." "Jeg vil ikke hvile før vi stopper det som skjer," sier han, og legger til at mange førstehjelpere fortsatt står overfor mandater for å ta vaksinen, og noen universiteter krever det fortsatt.


Han håper på flere varslere som kommer ut og kongresshøringer for å bryte gjennom den øredøvende "feilinformasjons"-narrativet som fortsatt gjennomsyrer samfunnet.


Kritikere av dataene hans antyder at de overskytende dødsfallene skyldes langvarig COVID, men Dowd sier at han ennå ikke har sett en studie som viser at dette er tilfelle - og det er ingen definisjon av hvor lang COVID faktisk er. Videre gjenspeiler mange "lang COVID"-symptomer de samme uønskede reaksjoner på COVID-19-vaksine.


Hvis du eller en du er glad i har blitt rammet, kan Front Line COVID-19 Critical Care Working Groups (FLCCC) I-RECOVER 14- protokoll lastes ned i sin helhet,15 gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du behandler reaksjoner fra COVID -19 injeksjoner. 16

- Kilder og referanser


Kommentarer