Et «mindre» løgnaktig Norge, Jonas Gahr Støre?

Av Dan Odfjell. 

Løgnaktig ja, men mindre? Jeg refererer til avsløringene fra USA om Biden-demokratenes rigging av, samt deres uendelige rekker av løgner som der giftig produsert angående Jan 6 omstendighetene. Som referert til av Hans Rustad 8/3/23 under overskriften «Alt kommer for en dag». Verden regjeres tydelig noe grassat av politiske eliters «selv fremme» og private fordel. Er det demokratisk «ikke mulig» å regjere uten stor løgnaktighet, Jonas? Vil du svare på dette, det burde du kunne som har «deltatt» i spillet i nær en mannsalder.. For se nå, USA, Vestens antatte lederstjerne, den viser for tiden alt annet enn demokrati, nærmest tvert imot.

Etter Rustads gode oppsummering vil jeg sitere debattinnlegget fra en Alf Wiedersehen som sa det slik: «Dette er historisk. Tucker Carlson er en gudegave. Tankene går til hva som foregår her hjemme. Det er ingen grunn til å tro det er en millimeter bedre her. Merk hvordan de «regimevennlige» mediene har vært samstemte i dekningen av pandemien, vaksiner, «det grønne skiftet», innvandring osv osv osv. Det norske folket er blitt fullstendig hjernevasket, eller mentalt kondisjonert, over mange, mange år. - Det er en liten elite mot folket. Eliten er pill råtten». En annen sa det slik: Ensrettingen er stor i samfunnet. Går man mot narrativet, blir du latterliggjort. Dette så vi mht valgfusket i 2020, J6, russia collution, krigen i Ukraina, covid 19. Derfor er det viktige med Document og Tucker Carlson. Men jeg frykter det strammer seg til.

Jeg behøver ikke gjengi mer fra kommentarfeltet, det står der til evig tid og bevitner om noe som sikkert var arrangert og ment som en distraksjon fra den langt større skandalen, nemlig det gigantiske valgfusket år 2000 - hvorved USA fikk tomskallen Joe Biden som sin fuske president, og deretter ble en nær bananrepublikk. Og Jonas, hvordan forklarer du at NRK og riksmediene og Ap fremdeles «stilltiende» holder med Biden? Hvilken løgnekaptegori tilhører ikke da dere ved å skjule sannhet og ved å torpedere folke demokratiet? Det amerikanske folket ville ha og stemte på Donald Trump - fordi han best representerte dem. 

Men nei, noe tilsvarende Trond Giske, den korrupte eliten bestemte seg Trump-truet og ville derfor «itte på vilkår» ha ham. Hvorfor, var han åpenlyst for glad i damer? Som stort sett svermer for en skikkelig mann og som ønsker Trump tilbake. Demokrati? Like lite demokrati dette som Kina og Russland som vi overhodet ikke liker oss sammenlignet med. Og Joe Biden, tidligere løgnaktig Russia Hoax medlem, han tillates å fortsette galskapen, og å kunne føre hele verden inn i en atomkrig katastrofe. Som blå nekter noen befatning med Nord Stream gassledningene i Østersjøen, en terror og krigersk affære som ødelegger både Europa og Nato-samarbeidet? Galskap i annen potens? Med Norge på lag?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer