Hastverksarbeidet fortsetter med Eviny-tigge idioter

Av Roger Dyrøy. 

Jeg ser BKK er begynt å ringe rundt igjen, nå vi de innstallere flere strømmålere. Jeg har valgt strategien å simpelthen la være å svare eller bruke tid på telefonsalg, og har for øvrig reservert meg mot det. Ikke helt ulikt metodene de har brukt med kvaksiner og tiltak. Det er selvsagt uvanlig for nordmenn å ikke følge alle ordre de får fra myndigheter og deres medløpere. Men det eneste vi oppnår med å ta imot "tilbudet" er å få stadig nye lignende tilbud. Problemet er bare at Kina-kvaliteten på målerne gjør at de må byttes ut mye oftere en de gode gamle målerne som har en leve tid som langt overgår de nye. I tillegg er det en rekke ulemper, som at kommunikasjonen ikke fungerer så godt med fjord og fjell.   

Det er for øvrig lenge siden NVE krevde tilgang på data, på vegne av tredjeparter som skal bygge tjenester på bakgrunn av disse dataene.

Nå går nettselskapet Glitre nye veier, og vil kreve tvangsinstallering, med loven i hånd.   

Saken er av prinsipiell karakter og av allmenn interesse. En dom vil få for betydning for 3 millioner nettkunder. 

Media er lydløs.. nok en gang, en øredøvende stillhet.

Ironien er at de nyttige idiotene er i ferd med å miste jobben. BKK sier opp folk nå, det skal spares. De har jo skiftet navn og bygget nye eksklusive bygg sentralt i Bergen by, klart det koster. 

Her er forrige gang den vanstyrte bedriften skulle kutte/øke inntjeningen.. da kom også politikerne på banen. Spørsmålet som burde vært stilt er jo om ikke de samme politikerne ikke er en del av årsaken? De eier og styrer tross alt bedriften.

– Vi kommer til å fortsette det vi kan for å få en bedre lønnsomhet, og vi har som mål å prøve å unngå oppsigelser også i fremtiden, sier han.

Det er nesten verd en egen debatt/omtale i seg selv. Ref. gårsdagens Debatten med Statkrafts hemmelighold rundt bonus og betaling.

Kommentarer