Informasjonskrigen er Ukraina-krigen utfordrende..

Av Dan Odfjell. 
Foto: Terje Pedersen / NTB. 

Iallfall i viktighet. Begge krigene baser seg på penger, løgn og rå tildekning, og Norge er en høyst «villig» deltager i begge disse «krigene» bare spør Jonas Gahr Støre, han er på lag med Jens Stoltenberg heller enn med folkets sanne freds-interesser mht Ukraina- akkurat som i Libya-krigen. Og selv om Ukraina-krigen tar sin slutt vil den andre krigen rase videre. Altfor mye uhederlighet samt skjulte agendaer eksisterer som må beskyttes sågar kanskje med drap som innsats, altså oss folket absolutt skjult. En gang i min ungdom trodde jeg mer på USA enn Russland. Nå er jeg kommet til at de begge er akkurat like opptatt av interesser, ikke sannhet og ikke demokrati. Alt handler seg kynisk nær bare om interesser - og makt og vårt politiker-Norge er knapt bedre, vi andre blir lurt trill rundt mht det aller meste, Fosen vindmøller forsøkt senest.

Men info-krigen må det norske folket ikke forstå, ei heller at folket ikke får stemme på Stortings-politikere, dvs uten at disse på forhånd er godkjent og publisert på ferdigtrykte valglister. Det som virkelig gjelder for politikerklassen er ingen stor forandring, og derfor er Ap og Høyre nær like blitt, begge vet at det spiller mindre rolle bare en av dem beholder Statsminister rollen, denne viktige talerstolen, da opprettholdes dagens «system» av skjult makt og fordeler, en demokratisk fasade kun, med inkarnerte politiker katter som mest later seg som motstandere. Men som felles sloss mot nye partier, fysj, styggedom. For se, globalisme og EU er de to partiene helt enige om, nært alt annet et skuespill. Slik altså er demokratiet tapt også i Norge, en falsk fasade. Og Nei-siden som to ganger vant er forvist til skyggenes dal, dit folk flest også er tiltenkt..

Men hvordan er dette mulig? Enkelt doktor Watson, kontroll 90% av media bildet med penger og medløpere, medløpere som det også «drypper på» som på klokkeren, når bare pengene og makten får beholde sin dikterende talerstol. Eksempelet som nylig best «røpet systemet» var den plutselige dyre strømmen. Hvorfor frata de norske husstander og norsk industri deres relative komparative fordel, forklar oss det her i det kalde skrinne nord? Skal vi fattiggjøres for å kunne innordne oss EU og en ny verdensorden? Er krisemaksimering verktøyet mot oss for å forvirre og overkjøre demokratiet for den helt store omstillingen, den nye føydalistige en-verdenen, en ny form for kommunisme med de superrike internasjonale oligarkene, fra Davos og ellers som «konsoliderte» over oss slaver, fattige men lykkelige, det er hva Klaus Schwab og WEF-klanen lover oss.

Nei, Støre du er på feilt lag og din moralisme er falsk. Hans Rustad røpet deg 2/2/23 under overskriften på document.no: «Støre ser ikke det motgående toget» - han mister fjær for hver dag som går, keiseren er snart helt naken.. Og samene spidder Støre´s moralisme og Fosen investeringen på seks milliarder samt vindturbinenes store prestisje, den skal lide nederlag samme hva EU og politikerklassen måtte mene.. Ifølge Rustad stiller regjeringen seg helt unødvendig i forlegenhet, «den må overkjøre en klokkeklar dom i Høyesterett. Støre hiver også Grunnloven under bussen når han må». Og jeg sier, dette er blitt typisk, overkjøre oss folket for den store omstillingen dere planlegger, den nye føydalistiske kommunistiske en-verdenen. Men vi vil oss ikke fattige, og vi tror ikke på utopisk lykke.

Verden skjelver under falske profeter, løgner og krigstrusler som forsvarsorganisasjonen Nato nå står for, dvs overfor Russland med Biden-regimet i ryggen. Galskap og politiker overmot som normale mennesker lures til å tro på eller, ikke til å bry seg om, nettopp pga av den propaganderende selvforherligende info-krigen som nevnt innledningsvis. Men det tidligere konservative partiet Høyre ser dessverre heller ikke det motgående toget, de er liberalistisk forhekset på lag med den store saueflokken opptatt av seg selv navlebeskuende, selvgode. 

Alt for Norge, sa Kong Håkon. Hvor er hans sort blitt av? For meg for å ta for meg mine to kjepphester, Erna og Jonas, ingen av dem setter Norge først, de setter EU og verden fremst men aller aller fremst tydelig egoistiske seg selv. Som begge trives best med alminneligheter av rådgivere rundt seg uten de nødvendige sunne motforestillingene. De begge hadde trengt som keiserne i Roma å ha en påminner bak seg på vognen (når de red inn i Roma til folke jubel) som stadig sa, husk du er bare et enkelt menneske.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer