Løgn, fordømte løgner og elefanter

Av P54. 

Du vil tilgi meg hvis jeg fra tid til annen finner meg selv taus og stoppet i dvalen. De siste tre årene, i vår Corona-epoke, veier tungt på oss alle, men det er mer: de siste tre årene har avslørt for de som har øyne å se og ører for å høre korrupsjonsnivået innen praktisk talt alle regjeringsinstitutter og innenfor praktisk talt alle tidligere ærefulle yrker.

Å ha sett medisin undergrave seg selv på en slik måte at den gjør seg selv ugjenkjennelig – for eksempel i dens plutselige entusiasme for masker, dens plutselige glemsel om tidlig behandling og naturlig immunitet, dens plutselige aksept av et nytt terapeutisk middel som var utilstrekkelig testet, dens mani etter å utsette barn for denne agenten, dens plutselige forakt for informert samtykke og dens like plutselige ignorering av det grunnleggende prinsippet i den hippokratiske eden, først ikke å skade – er å anerkjenne direkte selvdestruksjon.

At så mange såkalte leger forlot sine grunnleggende plikter overfor sine pasienter og seg selv, er en skam som jeg ikke finner noe passende ord for bortsett fra prostitusjon – med tanke på at ved å bruke dette ordet gjør jeg sexarbeidere en bjørnetjeneste fordi deres form for prostitusjon representerer en ærlig utveksling.

Det er mer vekten av disse tre årene med bedrag, fordi disse tre årene har båret den kulminerende vekten av tidsaldre med hykleri, undertrykkelse og usannhet fra maktene som har hersket over den vanlige mann og kvinne.

En venn mente nylig til meg at han har begynt å stille spørsmål ved sannheten av statens ytringer eller, som det er på moten nå å si, dens 'narrativer', og jeg svarte med å si at jeg mente man burde innta den holdningen at alt vi blir fortalt av offentlige myndigheter er løgn inntil det motsatte er bevist.

De løy om drapene på JFK, RFK, MLK og Malcolm X.

De løy om krigen i Vietnam.

De løy om 911.

De løy om Midtøsten-invasjonene, splittelsen av Jugoslavia, de forskjellige kuppene som ble satt i gang av 'etterretningsorganer' rundt om i verden, og naturligvis løy de om covid på en måte som ville gjøre Satan stolt over listens omfattende og dyktighet. De lyver også om Ukraina og Russland for øyeblikket.
Effekten av disse nådeløse og åpenbare usannhetene er å tære på selve vevet av lovlighet og rettferdighet som holder samfunn sammen under rettferdighets aegis, og følgelig å skape en verden hvis eneste lov er makt.

Jeg har skrevet om makt og dens rolle og de nøkterne forventningene vi må ha til de som utøver den, men omfanget av sadistiske og morderiske kampanjer gjennom historien blekner i forhold til krigen vi befinner oss i nå: global, vill, genialt utspekulert og til dags dato ganske vellykket.

Metodene og midlene for å drepe har antatt en sofistikering som gjør at nazistiske konsentrasjonsleire fremstår som tungvinte og ineffektive. Er det ikke "renere" og langt mer effektivt å gjøre populasjoner infertile, å fremskynde krefttilfeller, å fremme slag og kardiomyopati og autoimmune tilstander i aldersgrupper som hittil ikke er vant til å lide av slike fenomener, og å skape, selv i disse tidlige årene etter vaksinen, som eufemistisk kalles "overdødelighet" - et begrep som renser og skjuler den beregnede svekkelsen og drapet som er unikt og enestående?

Og er det ikke en makaber form for geni å ha overtalt så mange mange mennesker til å akseptere alt, å motbevise bevisene for sansene deres, og å angripe de av oss som utfordrer deres oppfatninger med fryktelig heftighet, heftighet som overstyrer vennskapsbåndene ?

I en nylig utveksling med en venn på nesten fem tiår, ble jeg fortalt at han foraktet mine "alternative" kilder og at han var ferdig med meg. Det siste året hadde vi opprettholdt vennskapet vårt – et vennskap som inkluderte fantastiske stunder sammen og ærlig talt vakre felles opplevelser – på betingelse av at jeg ikke våget å snakke om noe som motsier hans MSM-oppfatning av alt som har med covid eller Ukraina å gjøre.

Det var som å sitte overfor noen mens den velkjente elefanten i rommet hadde plassert sin bulk midt mellom oss. Vi kunne utveksle hyggeligheter og mimre om alt og alt bortsett fra den store skapningen med sin imponerende stamme og støttenner og hode og lemmer som sto i veien for oss, den enorme pachyderm som var den oppsvulmede legemliggjørelsen av historisk akkumulert usannhet.

Kan vennskap overleve med slike innstramminger?

Kan vennskap overleve kløften mellom de som har svelget propagandaen til mainstream nyhetskanaler, og de som søker etter sannhet fra vanlige borgere som ikke er avhengig av reklameinntekter eller statlig tvang?

Skulle vennskap overleve en kløft som skiller de som godtar mandater, dødelige universelle inokulasjoner, direkte kinetisk krig når det passer deres formål, klimaendring fanatisme, undertrykkelse av debatt og en sentralisert global styrende 'orden' – fra de som setter pris på ytringsfrihet, individuelt ansvar, og menneskelig valg?

Vel, hvor vanskelig og smertefullt det enn er å akseptere, er det en tid å omfavne og en tid for å avstå fra å omfavne.


Innimellom kommer det unnskyldninger fra de som dyttet denne COVID skandalen på folk og nå har også Dr. Naomi Wolf kommet med en unnskyldning hvor hun beklager hvordan hun selv ble lurt og folk har blitt skadelidende pga. feilinformasjon fra de ansvarlige myndigheter under Capitol Hill stormingen 6.januar og hvor MSM utelot ting Trump sa for å fremme sitt eget narrativ. Du kan lese hennes lange utredning nedenfor, men først se hva Dr. Robert Malone sier om hennes unnskyldning:

Min venn Dr. Naomi Wolf har demonstrert sitt mot og integritet i dette og mange andre essays og intervjuer. Vennligst les unnskyldningen hennes - hvis bare de som er ansvarlige for de klare bruddene på etikk og rabiate statlige overgrep av covid-krisen var så modige, kunne vi kanskje begynne å komme oss. Ledere for det demokratiske partiet og mange andre vestlige politiske partier har overbevist seg selv om at propaganda og sensur er rettferdiggjort basert på en utilitaristisk etos om "mål rettferdiggjør midlene", men de bruker sin tilkjempede makt til realitetsmanipulasjon og trakassering, og til å trampe på grunnleggende borgerrettigheter. Det er på høy tid for alle som tror på det amerikanske eksperimentet med selvstyre å huske sangen "stop children, what's that sound? Everybody look what's going down". (Tekst)

Dr. Naomi Wolf:

Det er ingen måte å unngå dette øyeblikket. Det formelle unnskyldningsbrevet. Fra meg. Til konservative og til de som "setter Amerika først" overalt.

Det er fristende å feie denne konfrontasjonen med min egen godtroenhet under teppet - å "gå videre" uten noen gang å erkjenne at jeg ble lurt, og at jeg som et resultat gjorde feil i dømmekraften, og at disse feilene, multiplisert med titusenvis og millioner av mennesker akkurat som meg, skader millioner av andre mennesker som dere alle på eksistensielle måter.

Men en slik sletting av personlig og offentlig historie ville være feil.

Jeg skylder dere en full unnskyldning.

Jeg trodde på en lang rekke løgner. Og som et resultat av disse løgnene, og min godtroenhet – og godtroenheten til mennesker som er på samme måte som meg – blir mange konservatives rykte svekket, på falske grunnlag.

Den nærmeste årsaken til dette unnskyldningsbrevet er sendingen for to netter siden av titusenvis av timer med opptak fra sikkerhetskameraer fra United States Capitol tatt 6. januar 2021. Opptaket ble utgitt av Representanthusets speaker Kevin McCarthy (R-CA) til Fox News-kommentator Tucker Carlson [https://www.axios.com/2023/03/08/mccarthy-defends-jan-6-footage-tucker-carlson-fox-news].

Du kan lese hele artikkelen her: 

Kommentarer