Amerikas løgner, fransk:«Les mensonges de L´ amerique»

The Minsk Agreement from 2014.
Av Dan Odfjell. 

Det var franskmannen Jean-Luc Bale´, tidligere direktør for Citigroup New York, som skrev dette slik titulerte innlegget i februar i år på Tribune Libre som gjengitt på norsk av nasjonalisten og bergenseren Terje Valen på hans blogg nylig. Det kort, godt og korrekt oppsummerte fire gigantisk store amerikanske meget flaue avsløringer, i denne vår løgnaktige turbulente tid, nemlig 1) Russiagate 2) Twitter-dossieret 3) Minsk-avtalene samt 4) Nord Steam gass-ledning-sprengningene i Østersjøen. 

Jeg gjengir hele «Minsk-avtale avsnittet» fordi det er vesentlige for det norske folket bedre å kunne forstå den hele sannheten rundt Ukraina-krigen. Som Jonas Gahr Støre har gjort oss farlig og unødvendig delaktig i. Propagandaen utgått fra USA mht denne krigen, som de selv tilrettela for, fra før Minsk-avtalene i 2014, er slukt rått av norske riksmedier og av det Nato-lydige og korrupte EU. Medsvorne løgnere med andre ord. Bare for ordens skyld, jeg er ingen Putenist, men evner se begge sider likt amerikaneren John Mearsheimer.

Jean-Luc Bale´: «Det tredje tilfellet er strengt tatt ikke amerikansk, siden det gjelder Minsk-protokollen, undertegnet 5/9/14 av Frankrike, Tyskland, Russland og Ukraina, hvis formål var å bringe fred til Ukraina etter «Maidan-revolusjonen» februar 2014. Men så overraskelsen: For å lette på samvittigheten fortalte Angela Merkel nylig at dette ikke var en fredsavtale, men en manøver for å gi Ukraina tid til å forberede seg på krig mot Russland. USA har ingenting å gjøre med denne affæren, kan du si.. Kanskje. Men har ikke amerikanerne manøvrert siden toppmøtet i april 2008 da de foreslo for sine allierte å invitere Ukraina og Georgia til å bli med i Nato? Det er vanskelig å forestille seg at de ikke var involvert i denne saken… eller at Angela Merkel er machiavellisk og kynisk - karaktertrekk som vi ikke kjenner henne for. USAs Victoria Nuland var assisterende statssekretær for Europa og Eurasia da Maidan-revolusjonen brøt ut. Hun ble kjent for sitt «Fuck Europa!» uttalelse fra da». 

Med hensyn til USA-finansierte regimeendringer verden rundt er mye skrevet, også om USAs rolle i Ukraina-kuppet i 1914. Som vanlig har det med imperialistiske anstrengelser å gjøre ved bruk, senest av Nato, for å forhindre at Europa og Russland får til et vellykket samarbeide - og slik blir til en felles økonomisk trussel mht USAs fortsatte overnasjonale dominans.. Det er hevdet at sprengningen av Nord Stream ledningene var et genialt sjakk trekk: Ved en enkelt operasjon ble samtidig både Europa og Russland satt tilbake.. Men Biden-regimet forregnet seg, Russland er av et patriotisk folkeferd og Putin har forbausende mye sympati og forståelse for at Ukraina-krigen er USA sponset og fordrer kamp for Russlands overlevelse.

USA propaganda og Russland sanksjonene begynner faktisk å virke mot sin hensikt, og Europa begynner å forstå seg brukt og misledet. Den franske presidenten Emmanuel Macron er tydeligst i dette, og han og andre valfarter Kina for to ting 1) hjelp til Ukraina-krigen avsluttet og 2) en ønsket utvidet handel østover. Verden ser nemlig at USA under Biden-regimet ikke lenger er til å stole på, som bruker utellelige milliarder på krig og kontroll rundt om. Den skandaløse retretten fra Afghanistan førte til stor tap av respekt. Mens Kina synes å bruk handel og økonomisk makt og utviklingshjelp som sine våpen om verdens hegemoniet. Om Kina ikke snarlig får store interne problemer blir de nok verdensledende.

Politisk korrekthet misbrukes og preger dessverre Vesten under USA i en skremmende grad. Utviklingen er «demokratisk» ikke-bærekraftig. Og folk skremmes på plass under allslags udemokratiske ledere til en slags ikke-kultur, under globalistiske, forfalskede og liberalistiske pretensjoner. Vestens styrke nemlig ytringsfrihet, den ødelegges nå også i «demokratiske» land, dvs av landenes maktsyke ledere, knapt de ærligere enn dem vi tidligere overhodet ikke ville sammenlignes med. Det nær eneste landet innen Europa med en leder som beskytter sitt land fra liberalistisk galskap er Viktor Urban i Ungarn. Men det straffes han for - når han gjør nettoppp det en statsminister er antatt å gjøre - sørge for ro, orden, trivsel og menneskelig frihet. 

Men se, Orban hates og mobbes av EU-makten.. Det betyr, og derfor kanskje sannsynlig, hele EU blir diktatorisk i sin styreform, dvs som et slags nytt stor-Tyskland. Da går Norge neppe mot bedre tider, som en mindreverdig vasall. Og vinner Russland i Ukraina slik det nå ser ut, blir russerne ikke lettere å være nabo med - spesielt hvis det viser seg at Norge var med Biden-regimet mht tilretteleggelse av Nord Stream sprengningene, en klart krigersk handling. Og Jens Stoltenberg som Nato´s generalsekretær gjør oss neppe spesielt populære han heller. Han må ha snakket mot bedre vitende, for klekkelig USA betaling, for dum det mistenker jeg ham ikke for å være. Da ærlig talt står det kanskje verre til med nåværende og forrige statsminister.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer