Eks-homofil risikerer fengsel og enorme bøter etter at han valgte å følge Jesus

Fra WhatFinger.com - (tipset av Tradisjonal Nordmann).

En tidligere LHBT-aktivist som angivelig risikerer potensiell fengsel på Malta etter å ha delt sitt vitnesbyrd om å ha etterlatt seg en homofil livsstil for å følge Kristus, kjemper for sin frihet i retten. 

Matthew Grech slutter seg til CBNs Faithwire for å gi en oppdatering om saken sin, de juridiske konsekvensene og hvorfor han slår tilbake. Juridiske problemer begynte da Grech delte historien om å forlate LHBTQ-livsstilen og heller følge Jesus. Han sa at det var to programledere fra PMnews Malta som ønsket å vite mer om nasjonens nedbryting av såkalt konverteringsterapi og hans syn på saken.  

Malta ble i 2016 det første EU-landet som forbød forsøk på å «endre, undertrykke eller eliminere en persons seksuelle legning, kjønnsidentitet og/eller kjønnsuttrykk», noe som kunne føre til bøter eller til og med fengsel. "I fjor ble jeg invitert til å dele historien min på et program og svare på spørsmål om såkalt konverteringspraksis," sa Grech. "Og jeg nevnte en organisasjon ... som støtter menn og kvinner som forlater LHBT og en organisasjon som fremmer en bibelsk seksualitet." Bare dager senere sa han at tre personer meldte ham til politiet og anklaget ham for å ha brutt loven. Plutselig var han i juridiske problemer.

"Jeg måtte gå til politiet og jeg utøver min rett til å tie," sa han. "Og politiet anklaget meg." Grech, som er tilbake i retten denne uken og angivelig er den første personen i landet sitt som blir tiltalt på en slik måte, fortsatte: «Hvis jeg blir funnet skyldig, kan jeg tilbringe fem måneder i fengsel eller jeg kunne … betale en bot på opptil 5000 euro … bare for å virkelig bruke friheten min til å være kristen og støtte andre som ønsker å bevege seg bort fra uønskede LHBT-identiteter eller ønsker.» 

Til slutt sa han at han er takknemlig for kristne over hele verden som har gitt støtte og bønn. Grech sa at han er sikker på at han vil vinne i retten, men selv om han ikke gjør det, har han ingen planer om å gi opp håpet eller å gi avkall til staten. Lytt til historien hans på CBN Nyheter: 


Kommentarer