På Herrens arm

Av Aage Torp

«På min arm skal de bie,» Esaias 51, 5.

Tenk at det fins en arm som vil og kan bære deg. Når vanskeligheter tårner seg opp, ingen venner kan hjelpe, dine egne ressurser er oppbrukt, du synker under byrden, hvor fins da en hjelpende arm? Du utbryter: Nå ser jeg ingen utvei, nå har jeg bare Herren å regne med. Ja, da er du nær utfrielsen. Herrens arm klarer det, han har lovet å bære deg og din byrde, hva enn som kommer på. «Trygg jeg hviler i Guds sterke arm.»

Kanskje du er en av dem som har lett for å bekymre deg for framtiden? Du frykter sykdom, alderdom, vanskeligheter i familien, krig, nedgangstider o.s.v. Tror du at Herrens arm vil makte å bære deg gjennom slike forhold? Hans arm har ennå aldri sviktet et eneste menneske. Skulle du være det første tilfelle? Nei, noe slikt stemmer ikke med Ordet. Han vil aldri svikte deg. Du er dyrt kjøpt.

La «hele verden» få se at du våger å legge hele deg på Herrens arm. Likesom han har båret de mange før, vil han bære deg.

Du som har lært å kjenne Gud, å, hvor du er priviligert. Du har alltid et sted å henvende deg, du vet alltid om en arm som vil bære deg. Glem ikke å være takknemlig for det.

Kommentarer