Ap sier de er stolte av det norske demokratiet

Av Dan Odfjell. 

Men det er særs vanskelig å få øye på grunnen til stoltheten, kanskje fordi demokratiet ikke eksisterer, som noe annet enn nok en ren politikerløgn? Spesielt etter oppsummeringen fra Steiro Sr på document,no 8/11/23 om rikets skammelige tilstand: «Når politikerne etablerer seg selv som en stand, utgjør de snart et oligarki, det motsatte av demokrati.» Til det vil jeg bemerke, i så fall til et ikke-fungerende oligarki.. For oligarki i en reell verden forutsetter noenlunde ærlighet mellom relativt få skurker og løgnere, normalt ikke tilfelle hverken i politikk eller i næringslivet. Men med den norsk pengerikeligheten er politiker-bransjen en privilegert bransje blitt, ja noe helt for seg selv, samt bemerk at Høyre og Ap er kommet på samme lag. Hvilket dessverre betyr at reell opposisjon ikke lenger eksisterer, kun et falskt spill gjenstår. For de to partiene sammen støtter jo begge NRK og riksmediene, den «indoktrinerende delen» av sosialist makten. Ingen forandring ønskes mht selve statsmaktsystemet, det sosialisme-baserte, når begge har den samme EU-politikken i bunn, hvor det viktigste er makt gjennom lojale med-løpere rikelig fordelsoppmuntret, uten hensyn til velgerne. Og de mindre partiene på Stortinget er også tilstrekkelig penge-begunstiget til ikke å protestere for mye. For også de nyter godt av den over-generøse partistøtteordningen. Derfor trenger de ikke å trampe hardt i klaveret, når de slik unnslipper medlems-avgifts-problemet; ja, slik lever de bra med status quo, om enn litt mindre, dog nær som selvstendige suverne lønnsomme «bedrifter» innen fordelsbransjen. 


Taperne er det naive, norske folket, som holdes nede for at fordels-folket, riksmediene  inkludert, skal ha nok rygger å stå på, slik Hamas lederne gjør det; som er luksusopptatte av seg selv, hele kjeltring gjengen, ikke av sine stakkars undersåtter. Men tilbake til Norge, noen må jo arbeide også her for at det norske samfunnet skal fungere, desto mer som innvandrerne, de mest og helst naver. Ikke rart derfor at den norske kronen stuper i verdi, det selv om Norge svømmer over i olje- og gasspenger. Er forklaringen så enkel at Jonas Gahr Støre´s store  «integreringseventyr» har total havarert, som i Sverige, en annen av hans ufattelige tidligere mange løgner. Han lovet oss god integrering, og det med en fortsatt muslimsk innvandring, ja et lykkelig stort og flott «Vi»-felleskap, hans kanskje aller største og farligste løgn. Dog se, han er stadig besatt av alle sine «felleskaps»-bestrebelser, som imidlertid alltid går mot oss, det norske folke-flertallet, slik også mht EU-felleskapet, hvorved vi tapte vår selvråderett og langt mer. Og nå er vi fattiggjort som en underlagt og lydig vasall.


Dansken Lars Hedegaard skrev om dette i dag 9/11/23 under overskriften «Integreringen som forsvant» og innledet slik: «Man hører ikke så mye om integrering lenger, etter synet av de muhammedanske kjempedemonstrasjonene i Europa for Hamas, som viser at vi har importert en fiendtlig befolkning, noe vi mange forgjeves lenge advarte mot. Nei, godhet var det ikke, hverken fra Jonas sin side, eller fra den verste av dem alle, Gro Harlem Brundtland. «De viste sågar vei» til Joe Biden om hvordan å skaffe seg kriminelle sosialklienter og stemmer, det ved åpne eller dårlig kontrollerte nasjonale grenser. Jeg betviler en vellykket integrering, ei heller i USA . Men se, sosialistene, gjennom vårt forvokste ideologiske UD-rottereir, de fornekter seg aldri: To dager etter Hamas-massakren mot Israel rådet UD kong Harald til ikke å kondolere «i lys av den konfliktens «politiske» natur». Med det demonstrerte Ap igjen sitt ensidige makk-verk, og kongen opplevde politisk «diktatur». Men heldigvis, Dagbladet påpekte deretter at dette ikke var i samsvar med tidligere kjensgjerninger. Det hele synes både pinlig og nitidig av Ap, ment til å beskytte seg selv og sine terrorist-venner. Fy for en innblanding i konges valg og gjøremål.


Vårt er hverken et kongedømme eller et demokrati lenger. Jeg garanterer Dronning Margrethe av Danmark aldri tilsvarende ville latt seg diktere. Danskene er tøffere enn oss, de beskyttet jødene til fulle under krigen, mens vi skammelig politi-rundet dem opp til deportasjon og tyskernes uhyggeligheter. Og slik endte de opp i Hitlers gasskamre. Men jødehatet, det oppmuntres fremdeles i Norge, senest ifm Hamas angrepet, hvor dagens Støre-regjering feigt tier og bøyer av for de hatefulle islamistene - som om sistnevnte allerede har fått kvelertak på Norge. Alle vet at Hamas har forsverget at jødene skal drepes og Israel skal slettes fra jorden, og det gjentar de selv midt i krigens hete. Dette er fanatikere som faktisk de fleste muslimske regjerings-makter stille tar avstand fra. Men ikke Iran som fostrer terrorister og rått spiller på religionen. Saudi Arabia for eksempel vil ikke ha med terroristene å gjøre, de vil ha fred i sin region, og de såkalte palestinerne er heller ikke ønsket de fleste andre steder; bråkmakere. Men uten det norske folks tillatelse kjører Ap stadig på ved å tviholde på Hamas og dets beviselige umenneskelighet. Og dobbelt feil ved samtidig å motarbeide Israel som det eneste siviliserte demokratiet i regionen. Jeg spør, hvordan kan Sp fortsette i regjering med slike mennesker? Har Ap ingenting lært; samt at å «dialoge» med terrorister er nytteløst. Som med Hitler. Det eneste som nytter er å ta avstand, tydelig, det har ennå ikke Støre forstått. Hater han jøder?


Dan Odfjell, SamfunnsdebattantKommentarer