Hamas-Støre og godhetsindustrien avslørt, på nytt

Av Dan Odfjell. 

Dansken som kledde Støre naken, og takk for det, heter Lars Hedegaard. Det gjorde han med innlegget «Terroristenes humanitær venner» på document.no 22/11/23. Også det påfølgende debattfeltet representerte sunn, skandinavisk fornuft i en forvirret verden, forvirret med hensikt av folk som Jonas Gahr Støre. Som tydelig ikke kan lykkes som politiker uten å drive med løgn og falske forestillinger eller fremstillinger, mye på lag med godhetsindustrien, som nå opplever riktig gode «humanitær-dyre», innbringende tider, typiske i det sosialistiske Norge. Riksmediene mangler heller ikke «salgbare», tåredryppende ensidige vinklinger. At propaganda-industrien også tjener gode penger under krig og krigslignende omstendigheter, det kan vel heller ikke motsies. Palestina-flagging på Oslo Rådhus synes å være et politisk stunt fra partiet Rødt og Hamas-tilhengere. 

 

Jonas Gahr Støre, den elegante tenkeren av en statsminister, dog kjent som tåkefyrsten, se han bruker en sen, bitende kald lørdagskveld til begeistret å ta imot Hamas-"nordmenn" som aldri tidligere har vært i Norge, men som likevel ankommer med norsk statsborgerskap og pass i orden, og som må ønskes velkommen ved hjelp av en arabisk snakkende tolk. Var det ikke for denne tragiske, norske innvandringspolitikken, kunne vi sett «komikken» i vår statsministers godhets-pretenderte anstrengelser. Han har under hånden holdt kontakt med Hamas-lederen, Meeshal, siden 2010 og løyet om det. Sistnevnte lever angivelig nå i stor luksus i Qatar, og slik, langt fra Gaza og bomberegnet. Norges milliarder til «palestinerne» er et politisk bedrag med vitende og vilje. Og i dag kom nyheten, han gir ytterligere en halv milliard til "nazi-terroristene", samtidig som jeg nettopp så talen til sønnen av en Hamas-leder, som ikke legger fingrene imellom, om hva slags ondskap Hamas virkelig er, en advarsel til verden. Se videoen:



Men våre maktpolitikerne vet å beskytte seg. De har sørget for at riksmediene og NRK er finansiert med våre penger, dvs våre penger brukes slik rått til å holde oss nede, et dobbelt bedrag, som gjør at Norge gradvis blir ledet dit Jonas & Co ønsker oss, stadig mer truet og preget av Islam. Det opplagte spørsmålet er, hva har Jonas og eklingen Espen Barth Eide å tjene på slik indoktrinering, ja norsk utforkjøring? De må visst få svare på det selv, for hvem andre etniske nordmenn kan logisk være enige med dem? Slike forrædere bedes å stå frem og bli tellet, ikke straffet, bare bli tellet. For i Norge hugger vi ikke av hodet på annerledes troende, faktisk, vi tar avstand til vold i alle former, og vi forlanger oss beskyttet fra islamske soldater.

 

Tåre-dryppende bekymring for de mange fattige og nødlidende i Gaza, det kan vi takke Hamas-lederne for. Vår og andre nasjoners store nødhjelp til lokalbefolkningen når ikke frem, og det vet de to forannevnte godt. Men politisk passer det ikke å innrømme delaktighet i lyssky forhold, at pengene våre går mest til våpen og tunneler under bakken, dvs det Hamas-lederne ikke selv skummer av som sin personlig "fløte". «Come clean» heter det på engelsk, det gjelder både Hamas-lederne og våre to forannevnte.. Eller så svindles også det norske folket av sine egne ledere, det også. Eller skal vi bare akseptere at politikk er en skitten bransje? Men hva med nye politikere og en opprydding i system-elendigheten? Hva har vi folket å tape på det? Og hva taper vi på å forlate EU? Hvorfor vil ingen svare skikkelig og ærlig på det? Er ikke det påfallende mistenkelig?

 

Siden riksmediene tildekker «elendigheten» må vi spørre statsministeren selv, for han sitter med svarene og, viktigst, ansvaret, og det kan ikke lenger tillates slik «hemmeligholdt» for folket. Ut med språket! Forstår statsministeren at det norske folket nå er sterkt misfornøyd rent generelt? To år med tåkeprat rundt feil-nominerte, udugelige ministre, triksing og habilitetsproblemer med stortings-politikere generelt, dyrtid i alle sammenhenger, mye som en funksjon av en bevisst svekking av vår valuta, hvorfor alt dette i et søkkrikt land? Er det fordi vi skal tilpasses til Euro som et ledd i å baste og binde oss til EU for evig tid? Da er Erna Solberg ingen Norge-redning som ny statsminister, for øvrig diskvalifisert allerede ved å kunne kaste mannen sin under bussen. Nei, det skal hun ikke få anledning til å gjøre også med de norske folket..

 

Jeg vet ikke hvilket parti Ragnar Larsen eller Øystein Steiro Sr tilhører, men om en eller begge to var villig til en økt for fedrelandet som statsministerkandidat, da stemmer jeg på det partiet som lanserer dem, dvs som et fornuftens parti. Norge ligger nemlig nå dårlig an, noe alvorlig må gjøres for å kunne redde oss som et selvstendig og fritt land med handlingsfrihet innen et udemokratisk dårlig styrt EU, som synes for svakt til å stå opp mot islamifiseringen, Europas truende fremtid. Og i så måte er Israel å støtte, de har meget godt fått frem hva Europa er opp imot, nemlig der motsatte av godhet. Ei heller med Hitler kunne det dialogiseres.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer