Er det ikke kanskje på tide å stoppe nå?

Kraftige opptøyer i Malmø. Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX
Hørte nettopp på nyhetene at Malmø i Sverge ble natt til torsdag rystet av ennå en meget kraftig håndgranatseksplosjon. Denne sprengladningen som har skremt opp hele byen gikk av i bydelen Limhamn, og en rekke biler og boliger ble ødelagt, satt i brann og sterkt ramponert. Denne eksplosjonen er bare èn i en rekke lignende eksplosjoner i Malmø i den siste tiden. Og folk er vettskremt!

Og så kan en spørre seg sjøl når vi vil få disse tilstandene i Norge? For det er veldig trist å konstatere de klare tegn og advarsler som ikke bare er kommet til Sverige, men som hele Europa er i ferd med å stelle i stand for seg sjøl. Der voldelige og etniske konflikter mellom nye og gamle innbyggere bare øker fra år til år. Og som vi risikerer at de overgår de verste som USA hadde i det 20.de århundre.

Dette er det advarende" Skriften på veggen" - Norge er, som Sverige er det, "ille ute å kjøre" ! For framtidens konflikter vil kunne bære preg av borgerkrigslignende tilstander, fordi den herskende politikerklasse ikke brydde seg om eget folk og land i tide. Det hele er dypt tragisk og en særs alarmerende tilstand, som kan utvikle seg til en katastrofe av dimensjoner. Altså, en varslet skandinavisk katastrofe - om intet gjøres med dagens totalt uansvarlig-førte innvandringspolitikk!

Ja, jeg tror vi kanskje må forberede oss på det verste i "manns minne", for det ser nemlig ut som dagens uansvarlige ledere av noen brødpolitikere ikke på noen måte vil ta de ansvarlige grep som trengs. Her i Norge står vi til og med uten et partipolitisk alternativ for norske velgere, slik at vi demokratisk kunne hatt muligheten til å velge oss bort fra denne selvoppgivelsespolitikken som de gamle partiene forblindet og envist fører, tross klare og advarende tegn på, og over hele den europeiske himmel. For dersom vi ikke makter å ta til motmæle, så betyr det at masse-innvandringen vil fortsette, kriminaliteten vil øke enormt, og øke proporsjonalt år for år. Hvor vi allerede nå ser at "svenske tilstander" med vold, voldtekter og drap er merkbart økende også her hos oss.

Og kommunenes underskudd vil fortsette å vokse, hvor velferdspolitikken vil innsnevres og uthules mer og mer for oss nordmenn. Det mens sosioøkonomiske velferdstiltak mere og mere vil øremerkes fremmedinnvandrere her i landet, slik at disse enfoldige og gamle partiene og dets naive politikere får enda flere stemmer , slik at de kan kjøpe seg til fred og ro, og på den måten demmer opp for voldelige aksjoner fra "våre nye landsmenn." For her i Norge, så vil et hvert tilløp til fysiske protester fra opprinnelsesbefolkningen bli slått ned med hard hånd. For vi har absolutt ikke noe norsk rettsvern eller politikere som vil forsvare våre egne interesser - som nordmenn! For tiden er vi i en blanding av "Catch-22 situasjon" og "Kafka-prosessen" hvor George Orwells 1984 egentlig er 2015. Vi er på en måte fanget i et "ansiktsløst system" uten at det er noe synlig gitter utenfor våre vinduer. For ingen myndighetsperson ser ut til å ville ta ansvar, og vi har heller ingen nærkontakt til politikerne. Vi er ganske enkelt overlatt til oss selv i det store og det hele her i landet - der det meste går på "lykke og fromme" - og der vi bare kan håpe at dette vil gå bra, selv om de fleste forstår hvor det bærer...

ANKENES, 23.07.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer