NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 8. oktober 2015

Ulovlig å krysse grensen til fots, men på sykkel er det fritt fram!


Noe må være fullstendig galt fatt i dette landet når vi bare godtar at det kommer ”flyktninger” syklende over grensa ved Storskog i Finmark, der kapasiteten er fullstendig sprengt. Hvor politiet må bruke alle sine resurser på disse ubudne gjestene som fant et lite smutthull i loven. Det står nemlig i loven at man ikke kan gå over grensa, men kommer man på sykkel er det fritt fram… Og i Oslo er enda verre. Der er omtrent alt ute av enhver normal kontroll og milliardene ruller!

Det forundrer meg at vi har så mange uansvarlige politikere som fortsetter med å sitte der helt musestille, er likegyldige, ansvarsløse, dumsnille og naive mht denne meget store faren som alle kan se er på vei. Og der politiet i Finnmark innrømmer at de ikke har mulighet til å gjøre en grundig og skikkelig kontroll av disse menneskene som bare øker fra dag til dag. 


Har ikke våre myndigheter fått meg seg truslene fra IS, der de har sagt rett ut at de skal fylle Europa med sine folk? Og det i kjølvannet av denne vanvittige tilstrømningen av ”flyktninger” som strømmer inn over hele Europa. Hvor mange ganger blir jeg nødt til å påpeke farene med denne vanvittige tilstrømningen av mennesker som vi ikke har den minste kontroll på?

Og hva som feiler dagens norske politikere kan selvsagt diskuteres. Men ansvarsfølelse for sitt land og sitt folk, det er de totalt blottet for! Jo, de er også troløs, de er feige, de er dekadente og de er totalt likegyldige og blottet for en hver sunn fornuft! For de er absolutt ikke i stand til å ta vare på sitt eget folk og landets sikkerhet! Jeg lurer ofte på om vi står foran en stor kollaps eller om det nærmer seg krig?

En kan lure på hvor det er blitt av Siv Jensen, Per Sandberg, Christian Tybring-Gjedde, Carl I. Hagen og andre innafor FrP? Hvorfor er de så stille som østers nå når nasjonen vår holder på å knekke ryggen? Der vi opplever en invasjon som vi ikke har sett siden andre verdenskrig? Ser de heller ikke at dagens vanvittige og populistiske mantra om det globaliserte, fargerike fellesskap med det grenseløse og multikulturelle samfunnet, nå er i ferd med å bli til et uregjerlig kaos? Noe som vi tidligere aldri har vært i nærheten av? Og som ikke minst undertegnede har advart mot i over 30 år!

En har god grunn til å undre seg på om det er de onde og skjulte kreftene i samfunnet som holder på å ta kontrollen over det meste, der demokratiet må vike for makten bak makten? Og aldeles ikke for hva som tjener til det beste for vårt land. Det er i alle fall mye som ikke stemmer, og en føler bare at man blir holdt for narr og løyet for. Ja, der myndighetene trolig holder noe skjult? Jeg håper for Guds skyld jeg tar feil, men tegnene virker klare og skremmende. Dette minner meg om bibelske profetier eller noe lignende som da Romerriket gikk til grunne. Ja, og minst like trøstesløs som før og under den andre verdenskrig!

Måtte vi bare hatt en Winston Churchill i blant oss! Men dessverre, slike politikere, de finnes ikke lenger, og vil heller aldri oppstå!

NARVIK, 06.10.2015 AMUND GARFORS