Takk Gud for Sylvi Listhaug!

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug
Endelig har Norge fått en politiker som vi alle kan juble for og samle oss om. Nei, Listhaug er ikke bare en FrP-politiker, men en realpolitiker for hele den norske befolkning! En befolkning som er blitt kneblet og holdt vekk fra leserspaltene i så altfor mange år. Og Sylvi Listhaug som den kloke og tøffe politiker hun er, hun veit så inderlig vel at det norske folk for lengst har nok av løgna som media har spydd ut om det ”fargerike fellesskap” - det ”multikulturelle” og denne ”berikelsen” som skulle vederfares oss alle. Ja, det ironiske i det hele, det er at hun bare gjør det som enhver folkevalgt burde hatt baller, mot og vilje til å gjøre for lenge siden…

En hver norsk avisredaktør som prøver å henge ut Sylvi Listhaug som et monster, de burde skamme seg dypt og inderlig! For det er nemlig norske aviser med sin tankeløse journalistikk som i årevis har bidratt til disse problemene som nå Listhaug må rydde opp i. Og som ikke kommer en dag for tidlig. 

Våre største aviser som VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen etc. har i årevis ligget i krig med sine egne lesere. Der all sunn fornuft har vært koblet ut. Og det må være noe fundamentalt galt i redaksjonen i VG som dummet seg så til de grader ut, da de fjernet Hege Storhaug på hennes topp-plassering. Der hun lå an til å bli årets navn. Husk: Hovmod står for fall og denne arrogansen støter oss lesere langt inn i margen!

Og måten VG, Dagbladet, Aftenposten og en rekke andre aviser har hengt ut enhver fornuftig røst og systematisk stengt debatten gjennom den avvisning som undertegnede og mange andre har fått kjenne, som kun har framlagt fakta om dette livsfarlige eksperimentet, uten substans og bærekraft, det er under enhver kritikk og en psykopat verdig! Der dette føleriet ikke er annet enn et svik mot landets befolkning, med en misforstått godhet. Der lille Norge skal redde en hel verden som likevel ikke er til reddes! Uten at vi innser at en netto befolkningsøkning på 90 millioner mennesker i året ikke på noen måte er bærekraftig! Hvorfor tar ikke disse miljøfolka opp dette som er den absolutt største trussel mot oss alle? Tror de at dette bare kan fortsette i all framtid uten at det får uante konsekvenser? Der Europa skal ta imot denne demografiske bomba?

På årets siste dag bør media bare ta innover seg at det er de sjøl som bærer hovedansvaret for ødeleggelsen av landet vårt, og samtidig be det norske folk om unnskyldning! Og det i MYE større grad enn disse svake politikerne som bare lar seg sprelle og nikker når journalistene drar i trådene. Dersom det er noen som bør henges ut og ta ansvar for galskapen, så er det IKKE Sylvi Listhaug. Men derimot journalister, redaktører, programledere i NRK og alle andre som styrer media og misbruker dette til å ødelegge Norge for all framtid!

NARVIK, 31.12.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer