Fokus Sverige - Hvordan forstå Europa nå

Av Jan Hårstad

Det er ikke nødvendig å kunne en masse språk og lete seg fram i jungelen av blogger for å forstå hva som nå skjer i Europa. Det er mer enn nok å holde seg med svenske nyheter for situasjonsbildet derifra er ganske likt hva som skjer overalt.

Sverige drukner i kriminalitet og vold. Og hendelsene er temmelig bisarre også: gamlinger i rullestol plyndres etter de mest raffinerte metoder av "godhet" og "Omsorg", ran utføres av menn i heldekkede burkaer. Brandkåren kjører med poliseskorte, blålyspersonal drar ut med skuddsikre vester som også anvendes av vanlig butikkpersonal. Å brenne parkerte biler om natta er nå så normalt og vanlig at pressen har sluttet å skrive om det.

Den eldre tv-stjernen Elisabeth Høgland har frivillig påtatt seg jobben med å informere svenskene om mordomfanget i Sverige for DET GJØR IKKE MYNDIGHETENE! Utrolig.

Hun melder nå sitt forskningsresultat for mars måned:

12 mord, 40 mordforsøk, 13 misshandel, 8 mordbränner.

Sammenlagt skulle dette da bli for årets tre første måneder:

40 mord og 57 mordforsøk.

I Tyskland ble den 17 årige Niklas slått ihjel i Bad Godesberg og myndighetene vegrer seg for å godta en sørgeminnesmars av redsel for at den blir enorm. Jeg underretter om utviklingen.

Men Sverige altså.

Det er veldig interessant at nyhetene fra Bosnia lavblusses, men situasjonen er den at i byene Gradiska og Laktasi ble det arrestert fem smuglere og Sverige 1 som jobbet med å gjøre istand tre containere med våpen, maskingevær og håndgranater, som skulle til Sverige.

Ser man på svenske kommentarsfelt er det mye spekulasjoner om "inbördeskrig", men eksporten av tre containere våpen til Sverige forteller at det er det noen som har bestilt og betalt for dem.

For hva da? Innføringen av det multikulturelle samfunnet?

Fortsettelse følger.

kilder: exponerat.net

axpixlat

Jan Hårstad


INFO
Mandag 30 mai klokka 19.00 skal Jan Hårstad holde foredrag om islam og globalisme i Josefine gt. 12, Oslo.