Her har vi ingen blivende stad

Av Oliver

Vi lever i en syk verden hvor det nesten ikke finnes logikk lengre, og det ser ikke ut som folket er bekymret over det. Alle sier bare at sånn er det, man kan ikke kjempe mot systemene.

Det er ikke meningen at vi skal ha det bra, og folket skal bli overveldet av info fra hele verden. Alle kriser, død og fordervelse skal rett inn i stuen til folk. Det nye folket skal være redd for muslimer. Ser man gjennom støyen til media så er det kun frykt, krig, trusler, sex, ulogiske saker og en haug med stoff som er ment for å dumme ned mennesker.

Idiotiske rosabloggere som har samme syn som "Hollywood og La." blir fremhevet, og det kommer ikke bare derfra, men jeg bruker det som et eksempel. Synet handler om at alt som er falsk er "in" og de gode gamle verdiene skal bort. Man skal ha en falsk kropp og falske meninger som bygger kun på følelser. Familien og familiebånd blir stilt til siden, sammen med naturen og kristendommen.

Folket er blitt så forvirret at dem har store problemer med å vite hvilken kjønn dem har, eller hvilken av tvillingene de skal velge bort. Verden gjøres farligere i et høyere tempo slik at mennesker ikke skal få tid til å tenke, kun hate eller ta forhastede avgjørelser. Politikere og idiotiske rosabloggere burde ikke ha tid i media, men det som skremmer meg mest er ikke at de får tid i media, og at de har tusenvis av følgere, som disipler. Som det står i 2 Tim 4,3 "For det skal komme en tid da folk ikke lenger kan tåle den sunne lære; men slik de finner det for godt, skal de ta seg lærere i mengdevis, for de vil ha det som klør i øret."

Stortinget representerer ikke folket, men de gjemmer seg under ordet "representativt demokrati". Sannheten er at enkelte ting kan man ikke bare konstruere som man sjøl vil. Enten har vi et demokrati eller så har vi ikke et demokrati. Man kan heller ikke være litt gravid. Slike ting er enten eller.

Verden, Skaperen og naturen er logisk og enkel. Man vil f.eks ikke finne et dyr som bruker samme kanal til inntak og uttak av mat siden det ikke er logisk. Byggesteinene til livet er logisk sammen med overlevelse, og det er et stort problem at mange har stilt naturen til side, som en kuriositet som man kan nyte på ferier.

Vi har klart det utrolige; vi har klart å komme oss ut av næringskjeden. Men uten naturen så finnes det ikke mennesker, og vi overbelaster systemene.. Hvis ting ikke er naturlig så mener jeg at man skal ikke gjøre det. Det kan være tvillingabort, innførselen av GMO eller ha et kapitalistisk system hvor man er nødt til å drive rovdrift av ikke-fornybare ressurser, hvor man skal kjøpe og kaste ting. Varer tingen mer enn 5 år så det en dårlig kapitalistiske ide, og helst skal den vare så kort som mulig, og det skal være billigere å kjøpe nytt.

Vi er på ville veier, og mennesker famler i mørket når man snakker om forvaltningen av naturen (økonomi), det åndelige, etikk, moral, verdier og kjærlighet. Livet handler mye om å være i balanse med seg selv (sjelen, tankene, handlingene), sine omgivelser og naturen. Man skal ikke forbruke mer enn man trenger. For meg så lever vi i en opp-ned verden i et bakvendtland, og formørkelsen av problemene er total.

"For her har vi ingen blivende stad,
men VI søker den kommende."
(Hebr 13,14)
 
Langeland


INFO
Mandag 30 mai klokka 19.00 skal Jan Hårstad holde foredrag om islam og globalisme i Josefine gt. 12, Oslo.