Skal det meste gis bort?

Ja, det er god grunn til å undre seg på hvor langt det skal gå før folk tar til å reagere på galskapen i dette landet? En må jo bare konstatere at dette samfunnet trolig har sett sine beste dager. Og den konklusjonen har jeg fått etter de mange inn og utspill fra våre svikefulle politikere den siste tid. Nei, det finnes snart ikke noe slags logikk eller fornuft lengre. Mens det ikke ser ut til å bekymre folk flest…

Etter at jeg hørte og leste igjennom 17de mai-talen til Stortingspresident Olemic Thommessen, så er jeg enda mer overbevisst om at dette landet har sett sine beste dager. Og det som virkelig får meg til å frykte framtida, det var når jeg så bildet av en muslim som sto der høyt til værs, på toppen av en kran, der han var i ferd med å demontere korset på Landfalløyakapell i Drammen.

Dette er et symboltungt inngrep i vår egen kristne tro. Ei tro som skal ut. Mens islam skal inn. Der vi nå begynner å føle en ulmende og meget farlig revolusjon som er på vei. Der de fremmede er kommet for å rive vårt fedreland og vår tro i filler.

Ja, bare spør denne stortingspresidenten om han har noen betenkeligheter med å fylle landet med muslimer? Han som står der i sin norske bunad på selveste 17de mai og hyller at Oslo allerede har 40 prosent med ”flerkulturelle” skoleelever. Mens han bare hykler videre om at disse menneskene representerer noe nytt. For det gamle og det faste som flagg og symboler, det er like mye de fremmedes. Og uansett deres bakgrunn på godt og vondt, så er dette vår framtid! Ja, deres flotte bidrag til et folkestyre som skal videreføres og gi fred, velferd og tillit. Og som de bærende verdier i framtida. Jo, det hadde denne stortingspresidenten mage og mot til å framføre på vår nasjonaldag!

Hvor naiv eller uansvarlig er det mulig å bli for en stortingspresident? Ser ikke denne mannen at islam er kommet hit for å bli? Der denne religionen/ideologien vokser i rekordtempo. Og der kristendommen skal fases ut. Med hjelp fra både politikere, biskoper og en del prester. Ikke nok med det, men vi ser også at demografien i samfunnet er i ferd med å forandre seg stort. Der norske kvinner føder færre og færre barn. Mens de fremmede ikke har de minste begrensninger i sine fødsler. En behøver ikke være profet for allerede nå å kunne konstatere hvordan dette samfunnet vil bli seende ut om en generasjon eller to…

Ingen tvil om at vi er på ville veier der vi famler i mørket, mens ånd, etikk, moral og kjærlighet til folk og land er snudd på hodet. Der alt er satt under et voldsomt press fra de som skulle forvalte landet. Men som istedet gjør det motsatte, der vi nå lever i en verden der alt er snudd på hodet. Og der Alf Prøysen fikk rett i sangen sin om at i ”bakvendtlandet der går allting an” ? Mens bedraget, sviket, formørkelsen og problemene skal feies under teppet.

NARVIK, 25.05.2016 AMUND GARFORS (PARTIET DE KRISTNE)

INFO
Jan Hårstad holder foredrag førstkommende mandag over temaet:
Europeisk skjebnetid – analyser og kommentarer til den dagsaktuelle situasjonen!
Etterfølgende samtale.
TID: Mandag 30. mai – kl. 19:00 til 21:30
STED: Antropos Bokhandel, Josefinesgate 12, 0351 Oslo