Vil ha sure miner langs hele den norsk/svenske grensen!

Av Fallout2

For ordens skyld til evt. kverulanter som sier jeg generaliserer: Det er IKKE intensjonen. Ingenting er 100% eller homogent.

F.eks. mener jeg ikke at alle politikere på venstresiden er dårlige politikere med agenda. Samme gjelder mediene og innvandrere. Det er generelle betraktinger, selv om jeg har satt det på spissen.

Problemstilling:

En million-flokk er på vei nordover og tramper ned alt i sin vei etter bøffelmetoden.

Demokratiet står i fare folkens, og dermed er også yttringsfrihet og likestillingen på vei ut med skyllevannet. Vi ser klare tendenser til kjønnssegregering bl.a. Man bruker ordet "radikalisering" for å frita religionen og deres tilhengere.

Likevel sponser staten Moskeene med flere ti-talls millioner. Venstresiden (inkludert Høyre med Schou og Solberg) ser ut til å ønske en eskalert innvandring av anti-demokratiske ideologier som alle sammen hører inn under paraplyen Islam.

Ingen andre religioner eller etnisiteter av de som kommer til landet trenger å integreres. Bare muslimene. Samtlige andre, uansett hvorfra i verden, integrerer seg selv.

Jeg spår at det ikke er mange år før Spikers Corner og annen ikke-styrt alternativ media blir forbudt enten ved lov, eller ved forfølgelse. Gjerne begge deler. Der vi debatterer, bruker muslimene AK47. (Å unnskyld, jeg mente jo islamistene. Det oppkonstruerte ordet som skal skille snørr og snørrklyser. Skal ikke gjenta seg.)

Da kommer all informasjon til å strigles og siles gjennom "institusjoner" som NRK,TV2. Det gjøres nok allerede i dag, men enn så lenge er alternative medier åpne, om enn overvåket. SC trenger de egentlig ikke overvåke for Spikern SENDER dem informasjonen frivillig.

Den mest truende og vesten-fientlige, yttringsfrihet-fientlige og kvinnefientlige ideologien, er den som mest skal beskyttes av venstresiden.

I stedet så ser man heller på høyreekstreme (jfr.glimrende artikler på SC). NRK silte Facebooksiden til Odins Soldater for å finne navn de kunne slå stort opp. Nå er ikke jeg tilhenger av Odins Soldater for å presisere det, men jeg kan ikke huske de har gjort det med andre grupperinger, f.eks ekstremistmiljøene i Moskeene.

Er noen i tvil om agendaen? Antagelig regner de folkene det jeg skriver her som høyreekstremt.

Se på kommentarfeltene på Nettavisen (NA). Det som før var balansert, er nå fyllt opp med raddis-spam. Det er 10 mot 1 nå. Hvorfor? Blir folk med feil mening utestengt? Eller gir folk opp og finner alternativer? I mitt tilfelle er det begge deler. 

Hvordan skal det gå på kortere sikt?

Jeg har vel registrert fire varianter som skal løse den umiddelbare tsunamien:

1. Sosialistmetoden: AP, KRF, H, V, MDG, SV, RØDT er en 7-kløver som er helt enig med seg selv i at import er bra, selv om det er debunket for lenge siden. Men de LATER som at de vil begrense den. Politikerene har aldri noen gang vært fjernere fra folket enn nå.

Hele stortinget er fyllt opp med indoktrinerte barn, også kallt broilere. Derav kaller jeg Stortinget for "hoppeslottet". Der kan de leke politikk. Å velge parti er håpløst. Man burde hatt personvalg. Det ser man både i Bergen, Tromsø og Oslo hvor håpløst ille det kan gå å velge på parti.

2. Den harde metoden: Noen tar til orde for å fysisk fjerne dem.

3. Den langsomme metoden: Her er konspiratørenes metode, der man heller vil lete etter bakenforliggende årsaker, enn å forholde seg til her og nå. En av variantene er også å endre lovverket. Det er jo kjempelett med en forvirret hønseflokk som vralter rundt i vandrehallen på jakt etter kaffemaskinen. Skal man endre grunnloven, så trengs 2/3 flertall.

Kastegori 3-folk, er folk som har gitt opp.

4. Nå-metoden. Den politiske metoden: Dette er noe som allerede skjer, og er den metoden jeg støtter. Spol tilbake noen år og se på mantraene kronologisk:

- Vi trenger innvandring! Vi trenger helsepersonell! Vet ikke om noen så artikkelen om hun som hadde utdannet seg til helsearbeider, men fikk ikke jobb? Sikkert feil etnisitet.

- De er høyt utdannet. Ingeniører og Leger. De færreste har fullført barneskolen (av den varianten vi har i Norge), og da tar man ikke hensyn til at kvaliteten sannsynligvis er langt lavere enn i Norge. De går ikke på skole, de går derimot på koranskole er min påstand.

-Jens Stoltenberg har sagt at «innvandringen er en sosial, kulturell og økonomisk berikelse»
Ingen løgner overgår vel denne? Men vi kan jo ta det på uvitenhetens tabbekvote. Alvorlig er det likevel at man som Statsminister sprer slik svada.

1. Ikke er de en sosial berikelse:- De sosialiserer nemlig ikke, med mindre arabisk tale i moskeer regnes som sosialt..
2. Ikke er de en kulturell berikelse:- Med mindre man anser kriminalitet som kultur.
3. Ikke er de en økonomisk berikelse:- SSB har regnet ut at i snitt vil hver ikke-vestlig innvandrer koste skattebetarne 4.1 millioner kroner... i snitt.

Det at det er et snitt er viktig å merke seg, for det betyr at de som faktisk klarer å få jobb også er inkludert i tallene. Det slår bena unna fjaset til Grande.

Ille tall, ille tall. Sukk og stønn. Tilbake til tenketanken... EUREKA! Vi har det: Jo de ER en økonomisk berikelse selv om de ikke jobber, for omsetningen øker likevel med økte trygdeutbetalinger, som igjen fører til økonomisk vekst i Norge, ikke minst i varehandels- og transportsektorene (!?). Kreativiten er på topp altså.

-Glem økonomi! Vi må være humane! Det betyr at samtlige milliardene av lykkejegere med god økonomi som måtte ankomme grensa må inviteres inn på... steinkasting.

For å hoppe forbi all annen kreativ oppunionsbygging MSM har teppebombet folket med så bringer dette oss over til Angela Merkel:

- Angela Merkel sa at alle som ville kunne komme uten å bli sendt videre. Hun satte med de ordene til side hele grunnlaget for asylinstituttet vedtatt i Dublin. Og de kom!

- Löfven sa noe lignende, og disse to sosialistene opptråtte titt og ofte sammen på TV.

- Hva skjedde? Jo, velferdsimmigranter på to folkerike kontinenter tok dem på ordet selvsagt.

- De kom også i hopetall over Storskog (5400). Putin ville jo ikke ha dem. MASSIV kritikk mot regjeringen, som ikke hadde stått på AP's landsmøte og sendt verbale invitasjoner til MENA-land til enorm jubel og trampeklapp i salen husker vi. Svertehelga foreslo å flysende dem direkte fra Kirkenes og hjem.

Nå er det 40 punkter på bordet, og Svertehelga er atter på banen med oppgulpet sitt.
De to punktene som faktisk hjelper, møter størst motstand:

1. Midlertidig opphold.
2. Begrenset familiegjenforening.

- Tilbake til Europa: Signalene til Merkel og Löfven førte ikke bare til masseinvasjon, for en ting til skjedde som en naturlig konsekvens:

Hellas sendte dem til Makedonia. Makedonia sendte dem til Kroatia. Kroatia sendte dem til Østerrike. Østerrike sendte dem til Tyskland. Mange ville videre så de dro til Danmark. Danmark sendte dem til Sverige. Til og med med Politieskorte.

- I Sverige måtte man for alvor starte seddelpressa (den går fortsatt for fullt slik at man hører det knake i økonomien), og man mistet fullstendig kontrollen. Ren panikk. Propagandamaskineriet ble satt i gang for å lure folket.

- Man begynnte å innføre restriksjoner.

- Danskene ser plutselig at de kan brenne inne med folk de trodde skulle skyffles videre.

Og sånn gikk det slag i slag, i land etter land helt ned til Makedonia. INGEN vil brenne inne med problemene. Det er DETTE som vil hjelpe. Bygge diker rett og slett.

- Østerrike kan få det MSM og raddisene kaller for "høyreekstrem" President. Det var vel ikke for tidlig. Folk er MØKKLEI sosialistenes famlinger og jamringer.

- Og til slutt: Norge bygger gjerde på Storskog. De gidder ikke å kverulere mer med Putin's lakeier.

Er dette nok? Nei! Det brukne gevær's taktikk kommer igjen snikende slik AP gjorde etter landssvikoppgjøret og gjeninnfører en hjernedød innvandringspolitikk.

Derfor må vi være aktive i forbindelse med valg og stille de rette spørsmålene. Her må vi bruke historiske fakta og smelle det ettertrykkelig i bordet foran nesene på politikerene, og det gjør vi best med SC.

Det hjelper ikke å minelegge svenskegrensa med "sure miner".

Fallout2