Partiet Venstre på ville veier

Av Amund Garfors.

Er det bare undertegnede som har fått dette partiet og dets ledelse med Trine Skei Grande totalt i vranghalsen?  Disse merkelige folka som tror de skal redde miljøet og hele verden med dette vanvittige ”grønne skatteskifte” sitt, de burde vel heller bli såpass edruelig at de stikker fingeren i jorda og innser at en redder i hvert fall ikke miljøet ved å flytte negrene i Afrika til Norge!

Og jeg undrer meg ofte over om dette såkalte ”grønne skiftet” er det eneste og det mest viktige som en del stortingspolitikere har i hodet? I tillegg har de fått disse klimamålene på hjernen, der de foreslår forandringer i søkk og kav. Noe som vil få store ringvirkninger for de fleste av oss.

Blant annet skal Venstre ta i bruk Robin Hood sin metode, der de skal stjele fra de ”rike” og gi til de ”fattige”. ”Fattige” utlendinger som Venstre har vært pådriver for å få på plass i kongeriket. Frekk som de er, så foreslår de å ta halve barnetrygda fra nordmenn for å gi den til alle de som fra før av lever på NAV sine satser. I tillegg foreslår Venstre å øke skattene med 7,5 milliarder kroner for folk flest. Og der de i tillegg skal ”melke” billistene alt de makter.

For meg ser det ut som Venstre kun er ute for å gjøre livet surt for nordmenn flest. Ja, ondskap er omtrent det eneste de tenker på. Og det mens vår nærhet og verden for øvrig holder på å bryte sammen. En verden som er overfylt av problemer. Ikke minst gjelder det både den forsvarspolitiske situasjonen og en oversvømmelse av fremmede mennesker til Norge som ingen ende tar.

Mens Norges framtid og ikke minst de unges framtid i dette landet, ikke synes å berøres eller oppta politikernes hoder i det hele tatt. Der disse menneskene bare river ned alt som våre forfedre har bygget opp. Ser ut som de er mest opptatt av å krangle om bagateller og hva borgerne skal betale i ”avlat” for å kunne kjøre i sin egen bil eller ta seg en flytur. For slikt, det er synd og skam i følge Venstre. Et parti som nylig fikk lagt ned Rygge flyplass, der hundrevis av mennesker mistet jobben sin og ender i en endeløs kø hos NAV. Denne flyseteavgiften var totalt på trynet, noe Venstre vil få merke til gangs ved neste valg!

Så er det bare å håpe at de fleste politikere som vil sine egne landsmenn vondt, forsvinner ut av Stortinget til neste år. Der vi heller får noen som har hodet på plass og gjør det FOLKET har bestemt! Og ikke lar Brussel og utenlandske krefter skalte og valte med vår framtid.

Jeg blir bare kvalm av både Trine Skei Grande og hennes stedfortreder,  denne gitaristen Terje Breivik. Ikke minst ønsker jeg også reisepass for Knut Arild Hareide fra KrF, som har lagt seg på samme linje som Venstre i denne sammenheng. Ja, en kan virkelig lure på om disse menneskene i hele tatt veit hva et demokrati er for noe? Der de kun jobber for en utrygg tilværelse for folket – og en like utrygg framtid for landet som fylles med fremmede. Man kan virkelig ha god grunn til å undre seg på hvor vi i framtida skal hente pengene fra, for å holde dette landet i gang?

NARVIK, 04.11.2016  AMUND GARFORS