Største mønstringen i Polen`s historie - ikke et pip i Main Stream Media

Av Bob.

Folkets makt er knust. Guds bolig blant mennesker er trampet ned. Det er knapt lys i lampene.

Paven, EU, Merkel, Obama, Trump, May, Solberg og Støre løper som visegutter og tjenestepilker for finansmakten og elitene, som har bygget luksusboliger med proviant og svømmebasseng i fjellene.

De vet at The Winged Destroyer, Nemesis, Nibiru, systemet X / 9 er underveis. De vet at solens magnetfelt og solvindene har økt. Det vet at jordens magnetfelt har minsket, at solens og jordens akse har tiltet, men er frekke nok til å henge klimaendringer på uskyldige og CO2 mens de reduserer mennesket til et digitalt nummer pga. lovløsheten som de selv har lagt opp til ved å forkaste pakten.

Et lys ble forsøkt tent i Dresden,- for aftenlandet. Opptil 30.000 spaserte i stille sorgfull takt uke etter uke, men makten ville Ikke vite av det. Afd forsøker å reise seg mens den gamle visa spilles på repeat.

Frankrike er tapt til globalistene, ikke at Le Pen kunne gjort noe. Fra nå går det fra vondt til verre foruten i Polen, Tjekkoslovakia og Ungarn.

Et delt hus av jern og leire vil kollapse. Det er elementær viten. Europa ble advart, men holder kursen under Angela Merkels grep til yngre generasjoner er skiftet ut med inspirasjoner fra Asia og Afrika og instrukser fra koranen.

Mange glemmer at vi er på gjennomreise. De vil bygge permanente boliger her nede, som Peter, men Herren ville ikke ha dem. Han ville forberede boliger for dem som enten blir høstet som bygg eller hvete.

"For din skyld drepes vi dagen lang, vi regnes som slaktesauer. Men i alt dette vinner vi mer enn seier ved ham som elsket oss." Rom.8.36

"Gled og Fryd dere. For stor er den lønn dere har i himmelen" Matteus 5.12

Den største mønstringen i Polen`s historie uten et eneste pip i left wing dying media.


Bob