NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 11. juli 2017

KrF:- Usivilisert. Ap:-Useriøst.

Av Dan Odfjell.

Når Hilde Frafjord Johnson, generalsekretær i KrF, slik beskriver FrPs forslag om å stoppe asylinnvandringen, er hun ikke bare på linje med Ap, men med hele den norske, konforme, politiske makt-eliten - som utilgivelig tillater landet ødelagt.

FrP hetses nettopp fordi de lenge har hatt mest rett. Dette er stygg uberettiget hetsing fra usportslige og dårlige tapere. Måtte disse selvgode pygmeene, alle fedrelands-svikerne, falle helt ut av det nye Stortinget, og måtte FrP og andre få folkelig uttelling for ansvarlighet. Så som PDK og Kystpartiet.

Måtte grasroten blant oss fylke seg til kamp mot uforstand og feighet - opp mot en forfeilet bedre-vitende og svulstig politiker-elite. For, ifølge god gammel norrøn frihetstradisjon har vi motstandsrett (opp mot øvrigheten) mht all urett. Bruk den.

Diktet til Arnulf Øverland fra 1937 renner meg i hug: «Du må ikke sove» - og at han tenkte «Nu er det noget som hender — Vår tid er forbi — Europa brenner». I Bergenssangen (Nystemten) heter det at vi «Må byde mannskap mot fienden opp».

Øverlands mest dramatiske dikt begynte slik: «Tilgi dem ikke; de vet hva de gjør». For igjen har vi i anmarsj nye radikalister som må stoppes. Våre uansvarlige politikere later som om «brannen» vil brenne seg ut…at dette vil gå seg til... Nei, neppe før Kalifatet stoppes - om mannskap så må oppbydes. Nesten bare Donald Trump blant statslederne synes å forstå dette, eller tør si det.

For «inntrengerne» ledes av et fanatisk «Presteskap» som forlanger og oppnår en overveldende «lydighet» fra sine økende trosfeller. Ikke helt ulikt massene i nazi-Tyskland. Og «lyveavisene» norsk riksmedia er fremdeles ikke på vår side…

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.