KrF toner ned ambassadeflytting i Israel

Av Kirkehøyden.

Viser til artikkel i Dagen om at "KrF toner ned ambassadeflytting i Israel".

Dette er nok et bevis på at KrF har kastet Israel under bussen for å bli en del av venstresiden, og for å tekkes muslimske velgere. Alt som en følge av at vedtektene ble endret for å kunne gi mulimer tillitsverv.

En "religion" (politisk ideologi) som sier i sine "hellige skrifter" at vi kristne, jøder og vanntro skal henrettes om vi ikke konverterer eller betaler en mafia(dhimmi)skatt. Henrettes sammen med en serie andre undermennesker iht "profeten," inkl. fra falne, homofile, som de kaster ut fra høye bygninger eller drukner i bur.

Etter den arabiske våren i 2011 ble det på det verste halshugget og korsfestet èn kristen hvert femte minutt i Midtøsten. "Palestinerne" (et oppfunnet folk av egypteren og terroristen Arafat) har lovfestet at Israel skal utslettes som folk og nasjon blant annet ved hjelp av terror organisasjoner som PLO og HAMAS.

De vil ikke ha fred, som de kunne fått på Camp David i 2000. Også i 2008 under Clintions ledelse fikk Abbas et forslag som han aldri engang besvart. Selv fru Arafat (som lo hele veien til banken med våre skattepenger) har fortalt at hensikten var ikke fred, men en ny intifada. Alt sammen ble bekreftet i Clintons bok, som selvfølgelig ble fortiet av det anti-Israelske norske hylekoret som KrF nå er en del av.

Dette muslimske menneskesynet elsker KrF i motsetning til Hagens og FRPs, som støttet flere KrF saker enn noen, mens FRP har strittet mot at denne ondskapen skulle få forfeste i Norge. Derfor står KrF sammen med venstresiden, særlig mot den kristne hederskvinnen, Sylvi Listhaug, som vil redde vårt land fra den islamske invasjonen som vi ser idag.

For KrF og deres venner ønsker å åpne for en ny flom av muslimer, og for å beholde de som har kommet til Norge på falske premisser ved misbruk av asylinstituttet. Alt for at de ønsker å bli store partier. Dårlig nyheter: "That market is already too crowded," fra SV til KrF, og alle de andre "ansvarlige" partiene.

Hagens, Listhaugs, Storhaugs, Halgrim Bergs m.fl. plass i historien skal bli stor og ærefull, mens alle dere andre skal ende opp som ynkelige landsvikere. Og KrF vil bli utradert ved neste riksvalg, siste spiker i kista rettet mot grunnfjellet: Ikke å stå sammen  med hedersmannen Trump, som er "God sent," for både jøder og kristne. Begge forfulgt under Obama.

Derfor stemte 80% av de kristne på Trump, inkludert katolikker. KrF og andre deler av "kristenheten," æret ikke engang hedersmannen Franklin Graham som kom til Norge nylig. Han ble  grovt forfulgt av Obamas misbruk av IRS (skattetaten). Han og våre evangeliske kristne brødre og søstre var instrumentelle for å redde Amerika fra den visse undergang, om "the Clinton crime familie" kom inn i det Hvite Hus for andre gang.

Kirkehøyden