Sylvi Listhaug gir ut bok

Foto fra VG's artikkel om Storberget som sier at
Listhaug drar politikken ned i søla.
Av Kirkehøyden.

Viser til Resetts artikkel fra 19 april: "Sylvi Listhaug gir ut bok".

Fortell "the aweful truth", Sylvi. Vi er mange der ute som støtter deg, og takk og lov for Resett, Spikers Corner med flere, som svømmer rundt løgnmedia, hvor selv "kristne" aviser har meldt seg til tjeneste. 
 
Disse såkalte "kristne" avisene ønsker å forfølge vårt kristne konservative segment, med utspring i bedehusene, som ikke får fem øre fra staten for å drive sin virksomhet. Vi skal tas for at vi ikke vil suspendere Guds Ord og ta teologien fra AP og SVs landsmøter! 

Derfor reagerer jeg forøvrig på at du velger Lars Akerhaug som medforfatter. Han omtaler oss kristne konservative, venner av Israel, som høyreekstreme. Han er meget bekymret grunnet oss etter foredrag i bibelbeltet, publisert i en Minerva-artikkel, hvor han har tilhørighet - gjengitt av den "kristne" avisen; Vårt Land.

En detalj: Han fikk også mye skryt på Twitter, fra HEFs fremste "intellektuelle", de som kjemper for å gjøre kristendommen ulovlig. Deres egen mediamann, Jens Brun Pedersen, sa på Wikipedia (nå fjernet), at hans største sorg var at det ennå ikke har skjedd. Minerva gikk sterkt ut mot de "ekstreme" Jesuskvinnene da Erna besøkte dem, men moskeer er "no problem".

Jeg regner med at Jesuskvinnene også er blant de ekstremistene som Akerhaug er bekymret for. Han skal nå altså skrive bok med deg. Du har selv blitt fremstilt som kristen ekstremist. Angrepet for et synlig kors, og i en "kristen" avis ble NRKs korsaksjon omtalt som brun søle, fra en sentral liberal kristen.

La meg fortelle at min kristne venn og jeg (61 & 71 år) deltar på en bibelkonferanse i Hardanger hvert år, sammen med cirka 500 slike "ekstremister" fra spedbarn til 90-åringer, og vi ber for både Israel og palestinere, men fiendskapet mot Israel de siste 70 år har alltid bekymret oss "ekstremister".

I fjor advarte PST alle som deltar på de store kristne stevnene om å være på vakt mot terror, mens gater ble blokkert med busser på 17ende mai. Det mens Ernas regjering sender milliarder til disse som har lovfestet utryddelse av Israel som folk og nasjon. De lærer sine treåringer, og oppover, til at det er en plikt og ære å drepe jøder, og omtaler dem som aper og griser.

Bekymringen kom fra Akerhaug på en tid da det samme kom fra flere hold, inkludert Erna. Åpenbart en kampanje mot oss kristne, som ikke tar blikket bort fra Guds Ord, slik som "kirken" lenge har gjort. Jeg har spurt Erna flere ganger, hvem de kristne ekstreme er, hvilke menigheter. Ikke noe svar...

Men det blir verre: Redaktør Helge Simonnes i den "kristne" avisa Vårt Land kaller oss kristne motsatsen til Taliban og IS - "det er ekstreme på begge sider" rutinen, og det er vel der Minerva kommer fra. Både Selbekk og undertegnede bad ham i flere år om å komme med navn. Tilslutt kom han med ett navn, pluss Visjon Norge.

En flott konservativ kristen hedersmann fra vårt eget segment kristne slo fast at Guds løfter til sitt eiendomsfolk sto fast. - "Den tinglysinga har ikke falt bort", sa han.

Og det siste: En ny kampanje rettet mot oss, er "kristne" aviser som beklager seg over at vi ytrer oss på sosiale medier der vi forteller "the aweful truth".

I Joh 8,43 stiller Jesus et viktig spørsmål til jødene: "Hvorfor skjønner dere ikke det språk jeg taler? Fordi dere ikke tåler å høre mitt ord!"

Dette bekreftes av Paulus i 2 Tim 4,3: "For det skal komme en tid da folk ikke lenger kan tåle den sunne lære; men slik de finner det for godt, skal de ta seg lærere i mengdevis, for de vil ha det som klør i øret." Og det er nettopp det vi ser idag. Til og med fra de som kaller seg for "kristne aviser".

Kirkehøyden