NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 3. august 2018

Per Sandberg sier kjærestens selskap har stort potensial

VG skriver følgende kl. 22:06, 02.08.18:

Etter den omstridte ferieturen til Iran har Per Sandberg fått en god del kritikk. Flere har også stilt spørsmål ved Sandbergs habilitet med tanke på kjæresten, Bahare Letnes (28) selskap som skal drive fiskerieksport.

– Dette selskapet har jo stort potensial nå, det har fått stor omtale og PR, sier Sandberg til Dagens næringsliv.

I den anledning passer det kanskje svært godt å trekke frem et par kommentarer som Herr Tangen og Anne skrev her på SC for noen dager siden:

Herr Tangen skriver:

Så Iran med over 80 millioner mennesker med en kort sjøgrense i Persiabukta samt sikkert fiskeri langs det Kaspiske hav skal eksportere fisk til en av verdens største fiskerinasjoner med en av verdens største eksklusive havområder? Et land, altså Iran, som ikke klarer å brødfø sin egen befolkning men er helt avhengig av import av ulike livsmidler. Mildt sagt besynderlig.

At Erna har full tillit kommer ikke som noen 

Anne kontrer med følgende:

Det er vel dette her det er snakk om: Iransk kaviar som koster 1000 kroner for en liten boks som Sandberg spiser av før eventuelle avgifter og skatter er pålagt. Erna signaliserte også om at handel med Iran var helt i orden og at Iran avtalen har ført til at Norge så og si har løftet alle sanksjonene imot dem. På spørsmål om hva Trump mente om dette så ville hun ikke svare på det spørsmålet.

Anne + Herr Tangen = Sant