NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 17. september 2018

Europa er vårt kontinent

Av Dan Odfjell.

Tibets spirituelle leder Dalai Lama, ifølge Fox News, uttalte under en konferanse i Malmø nylig det helt åpenbare (men som vi selv ikke kan si, uten å bli beskyldt for rasisme) at Europa  er vårt. Så hvem er denne uredde mannen, som de fleste vel har hørt om?

Dalai Lama har levd i exil siden 1959 etter at det kommunistiske Kina tok herredømme over hans landsmenns tidligere selvstendige land-område. Allerede for år siden uttalte han at Tyskland ikke kan bli et arabisk land. «Tyskland er Tyskland». Dette begynner tyskerne selv å forstå, og det er forfeilede Angela Merkels store problem. Men ikke bare hennes, men også hennes tilhengere både hjemme og ellers innen EU, samt i Norge.

Men munken Dalai Lama sa også, ta vel imot dem, hjelp dem (flyktningene), men de må vite helt fra begynnelsen av at til slutt skal de hjem. Og han snakket om reelle, dvs politiske flyktninger, ikke lykkejegere og/eller velferds-passasjerer.

Hans ytterligere synspunkt, også fra en moralsk vinkel, er at fremmede kun skal gies midlertidig oppholds-tillatelse; de må tilbake for å bygge sine egne land.

Det foregår en kamp i Europa om nasjonenes overlevelse. Jimmie Åkesson på Skavlan forleden forsvarte sin SD parti-kollega Mattis Karlsons nylige erkjennelse av dette. Den behandling som SD har fått fra de andre partiene, som det innvandrings-kritiske partiet nå har erfart, er uvirkelig og skremmende. Den minner oss nordmenn om hetsen mot Carl I Hagen som i årevis forgjeves forsøkte å advare oss om fremmed-innvandringens mange farer.

Men Hagen fikk mer enn rett, og det vil også SD snart få, det har jeg lov til å tro og mene. For i land etter land vinner fedrelands-tilhengerne frem, de som hedrer og beskytter nasjonal kultur og levesett, opp mot globalistene, som heller beskytter «inntrengerne» og deres uregjerlige vesen. Sistnevnte, ifølge religion og ideologi, er «herrefolket» som til slutt skal gi islam verdens-kontroll, ja gjøre oss andre til dimmier i eget land. Demokrati, ei heller kongedømme, kan eksistere «i konkurranse» med en absolutt og udiskutabel sharia-lov.

Siden våre riksmedier peprer folk med alt annet enn sannhet og realisme, føler jeg meg tvunget til å gjenta meg selv her, ikke fordi mine lesere er tungnemme, men i håpet om at de derved sprer slike synspunkter hvor de enn er, eller går. Denne kampen om og for Norge, er for hele vår etterslekt. Som må få leve i et trygt og godt land, slik vi selv fikk det i arv fra våre forfedre.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.