Europa i fritt forfall på grunn av sitt knefall for islam

Av Spikeren.

Jeg velger idag å publisere to taler fra PDK Convention 2017 som jeg mener er meget viktige og ikke minst aktuelle for den tiden som vi nå lever i. Det norske folk sover i en vugge av materialistisk velstand som frarøver oss forståelsen av den virkelige verden. Og de verste av disse er politikerne våre, som velter seg i milliarder av skattekroner som de bruker på å kjøpe seg innflytelse og personlige fordeler hos den globalistiske eliten.

Hanne Nabintu Herland tar opp nettopp dette i sin tale på PDK Convention 2017. Sett av en halv time og hør hva hun har å fortelle om hvor råtten norske politikere og ikke minst norsk MSM faktisk er idag. Hør også hvilke forslag hun har for det norske folk, der hun sier at vi nå må reise oss og faktisk stå for noe.


Etterpå kan du sette av enda en halv time og høre Hege Storhaug fra den samme PDK Convention 2017, der hun snakker om problemet med islam og politikernes feige spill som går på bekostning av hele den norske befolknings liv og velferd. Fremtiden for Norge ser derfor veldig svart ut i lang tid fremover, om vi da ikke reiser oss, slik som Hanne Nabintu Herland foreslår i sin tale.


Spikeren