NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 25. april 2019

Journalisten: Et skup å avsløre spillet da Jesus ble dømt

Av Hanne Andersen.

Den såkalte "kristne" bloggen Vårt Land hadde i påsken følgende artikkel: "Journalisten: Et skup å avsløre spillet da Jesus ble dømt"

Vårt Land innleder med følgende tekst:

"Om reporter Tomm Kristiansen klarer å avsløre spillet som fikk Jesus dømt til døden, har han et skup.

De hadde ikke aviser i Jerusalem for 2000 år siden. Reporter Tomm Kristiansen later likevel som. Han skal dekke påskefeiringen, og det ryktes om at en urokråke fra Galilea har inntatt byen.

Dommen mot Jesus er blitt kalt verdenshistoriens mest kjente justismord. Derfor har vi bedt krimforfatter Jørn Horst Lier, advokat Cathrine Grøndahl, privatetterforsker Finn Abrahamsen og reporter Tomm Kristiansen forestille seg at de er i Jerusalem denne skjebnesvangre påsken, og gjør den jobben de gjør i dag.
"

Dette er basert på total uvitenhet fra "journalisten" og må skyldes mangel på sann "research". Det var nemlig Gud som ofret sin egen sønn, for vår skyld, for å betale vår gjeld og for vår frelse. Dette er så grundig profetert gjennom hele GT, som "journalisten" ikke kan ha lest.

Det ble også varslet av Jesus selv i de tre år han vandret sammen med disiplene og de gradvis nærnet seg Jerusalem. Alt dette er hoppet over av "journalisten", nettopp slik man forventer fra NRK. Alt som kommer fra NRK om Midtøsten er "fake news".

Ikke minst kjenner de fleste til historien fra Første Mosebok kapitel 22, da Gud bad Abraham å ofre sin egen sønn Isak på Moria-fjellet. Her blir vi gjort kjent med Guds plan og hva han selv skulle gjøre 2000 år senere med sin enbårne sønn - Jesus - det lyteløse lammet. Og det skulle skje på det samme Moria-fjellet.

Å minimalisere det hele til et simpelt krimkomplott er blasfemi. Skjerp deg Tomm Kristiansen! Efter sigende skal du være en kristen, og har ikke fattet hva det hele dreier som om, fra syndefallet til Åpenbaringen?

Men dette passer nok rett inn hos Vårt Land, som ikke er noen kristen avis, men en venstreradikal blogg, drevet av marxister, på samme måte som "kirken" og NRK - og det er vel der Tomm Kristiansen. kommer fra.

Hanne Andersen