NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 26. april 2019

Når det unormale blir det normale

Av Amund Garfors.

Det er mye rart som skjer i dagens merkverdige samfunn. Ikke bare i Norge, men vi ser det nå over hele Europa. Den vakreste katedral i hele Europa, nemlig Notre-Dame i Paris, den brenner ned i en eksplosiv brann, der bensin og brannfarlige vesker var benyttet. Mens myndighetene holder kjeft og ikke ønsker å finne svaret. Ja slikt kan bli dyre lærepenger for disse globalistpolitikerne som ikke lenger jobber for folkets beste, men for de fremmede som skal overta. Normaliteten deres innebærer også å kjøre på med mer av den samme politikken, der folk skal forvirres og holdes i limbo. Og som har skapt alle problemer med terror, uhygge, splittelse og fremmedgjøring. Slik at ødeleggelsen kan fortsette med samme styrke. Og der Europa begynner mer og mer å ligne på jomfruturen til S/s "TITANIC" som endte med et brak.

Ja, det er mye enklere å kjøre hele dette kontinentet i dypet, enn det er å innrømme at man har vært dum, naiv, ondskapsfull, diktatorisk, selvopptatt, udugelig eller bare tatt feil hele tiden. Men dette selvbedraget kan bli nokså fatalt, ja som et politisk kredittkort med skyhøy rente og med ei gjeld som ikke lar seg tilbakebetale. Dette fikk ikke minst Romanias diktator Nicolae Ceausesco erfare. Ja med bitterhet og død!

Har denne franske president Macron, overhode tenkt tanken at han nå manøvrerer seg inn i den samme situasjonen, etter at de "gule vestene" er enda mer forbannet enn de noen gang har vært? Og hva med denne Angela Merkel, hun som sitter der og tror at tyskerne ikke følger med i at landet islamiseres? Ja, også hun spiller et meget høyt spill! Og hva skal man si om denne fyllefanten Jean Claude Juncker som spiller den rene poker med Europas befolkning? En befolkning som har fått mer enn nok av en innvandring. Ja fremmede mennesker som trolig importeres for at vi alle skal skiftes ut?!

Nei, det er ikke disse globalistpolitikerne som egentlig styrer Europa. For de som styrer, det er innvandrede voldsmenn, mafia og kjeltringer som sitter der og har full kontroll med dagens farlige utvikling i et Europa. Et kontinent som står i knestående, der økonomien holder på å bryte sammen.  Dette mens folk flest sover, der politikere, politi, rettsapparat og MSM bare henger tafatte etter, og som slappe slips. I tillegg overøses islam med en verdighet fra våre ledere, som de absolutt IKKE fortjener!

Ja vi har nå fått en farlig påminnelse fra Sri Lanka hva som vil skje i et hvert land der islam får fotfeste og der ideologiens frontsoldater - jihadistene - mener at tiden er inne til å iverksette de aksjoner som skaper frykt i befolkningen. Denne frykten har allerede lammet disse globalistene i Vest-Europa. Og jeg håper det går kaldt nedover ryggen både på Erna Solberg, Løfveen og Løkke-Rasmussen som dessverre står langt vekk fra slike hedersfolk som Ungarns Victor Orban, Italias Matteo Salvini og Polens statsminister. Hedersfolk som setter foten ned og viser døra til inntrengerne!

Det er hundretusener av rygger som underkaster seg måneguden Allah over hele Europa. Dette er åpenbart en stor trussel mot demokratiet, friheten, jøder, homofile, kvinner, kristne, buddhister og ateister. Og dette bare eskalerer år for år. Islam gjør det islam alltid gjør. Og ingen kan kontrollere islam, aller minst muslimer selv!

Det er dette elitene i Europa nekter å ta innover seg, men som myndighetene på Sri Lanka nå måtte lære den tunge og harde vei. Der de nå sier de vil ta et kraftig oppgjør med islamistene, på samme måte som de tok oppgjøret mot Tamil-tigrene!

Problemet med muslimer - det er at dette er mennesker som underkaster seg Allahs påbud og påtar seg samtidig oppdraget han gir dem. De oppgir sin frihet og sitt menneskeverd i bytte mot evig lykke i det hinsidige, med konstant påfyll av jomfruer. For slike mennesker er livet her på jord ikke det viktigste, men makt over andre som de kan ta med seg i døden. Og en hinsidig lykke i et paradis som de bare drømmer om. Derfor er det fullstendig galskap å slippe inn slike mennesker i siviliserte og kristne land her i Vesten!

Men når vi slipper inn mennesker fra MENA-land, utsendt av IS-kalifatet, for å infiltrere embetsverket, NAV, rettsvesen og politi, ja disse inntrengerne som er utsendt av en farlig mafia for å infiltrere alle typer statlige institusjoner, og for å skaffe penger til terror og faenskap, da er nok ikke flerkultur, Farmen og allsang på Grensen det som blir prioritert...

Kanskje Farmen og allsang for muslimer og mafia har gode vilkår i dagens Norge, der NAV velvillig betaler ut milliarder? For det unormale har nemlig blitt til det helt normale i dagens Norge, der globalist-solkongene ikke på noen måte vil gi seg. For de kommer heller aldri til å innrømme feilen de har gjort. De er nemlig fanatikere, der de heller vil bli spist levende av islam, enn å miste ansikt og pengene. Derfor har den globalistiske EU-adelen som også lever fett i Norge, blitt borgernes farligste fiende.

Tiden framover vil vise om globalistene velger å ta til vett og forstand. Skulle det så vise seg at de ikke evner å innrømme alle feilene de har gjort, da har vi ikke annet valg enn å se på den "globalistiske EU-adelen" som vårt samfunns farligste fiender.

Og i allianse med inntrengere fra MENA-land, så er det ingen tvil om at planen er å rasere det som har gjort våre samfunn her i Norden, til de beste på kloden. Det er bare å håpe at flere blant oss våkner, og kommer til sans og samling fortest mulig, før det unormale har blitt til det normale!

Amund Garfors