Forberedelser til 17 mai 2019

Av Hanne Andersen.

Det har kommet forslag om at vi bør feire ankomsten av pakistanere/ muslimer for 50 år siden. Den iranske ambassadøren, en perser ikke-muslim, advarte regjeringen på det sterkeste mot at de fikk opphold.

De burde ha lyttet. For muslimer ødelegger vårt samfunn med sin tilbakestående voldsideologi. Tenk selv barn i skolen trår til med vold og knivstikking.

Rart å tenke på, for tre år siden advarte PST oss kristne på våre store sommerstevner mot muslimsk terror. Samtidig startet de med å stenge av sidegater til Karl Johan med busser og gravemaskiner for at muslimer ikke skal meie ned våre unger, mens barna og voksne feirer vår kristne Grunnlov. Ikke noe problem for løgnpressa vår. Problemet er islamofobi.

Det er Grunnloven vi kan takke vår frihet og velstand for - ikke sosialismen og islam. Dette er grunnen til at muslimer kommer uinvitert akkurat til de land som har lang kristen kulturarv, fra New Zeland, USA og Norge. De må få bli sier de, for det hvor deres religion råder blir de drept, og nå truer de oss med drap, mens vi feirer vår frihet..

Det siste er at politiet har øvd på å forsvare barna våre, og kongefamilien mot droneangrep på 17ende mai. Det må være en våt drøm for SV og venstresiden. Og de ansvarlige landsvikerne, som inkluderer den korrupte pressen later som om det er islamofobi, Resett og andre som forteller sannheten om arabisk fascismen som har invadert oss - er problemet.

Og dere stiller alle opp for IS barna som har lært å drepe kristne med nakkeskudd, ja, skjærer over struper. Igjen problemet er islamofobi og de som forteller "the aweful truth." Skal IS barna gå i barnetoget, skjære over struper på ungene, og kledd opp som bomber? Spådom: Om ikke lenge avlyses barnetoget. Og det vil sikkert være Listhaugs skyld iht dere propagandister, siden dere ikke har ett journalistisk bein i kroppen og lar være å fortelle sannheten om nazi religionen som truer oss.

Dere er venstresiden og dette er deres egentlige politiske slektninger: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Dere fungerer som propaganda-apparatet for terror organisasjoner i Midt Østen, som har lovfestet tilintetgjørelse av jøder - akkurat som Hitler. De lærer  sine unger fra de er tre at det er en plikt og ære å hate og drepe jøder. Dere på venstresiden er ny-nazismen, sammen med deres muslimske venner.

Derfor har dere ateister funnet sammen med muslimer. Slik at Norge kan bli jødefritt, og etterhvert også gå etter oss kristne som står sammen med jøder og Israel. Her er hva våre venstre-  og muslimske fascister utrettet 8. jan 2009, med denne nazimerra i spissen.

Siden 911 har muslimer utført 34945 terror attakk i Allahs navn, med så mange sårede og døde. Muslimer  bør dra til de tilbakestående "shit holes" de kommer fra. Pakistan er en korrupt "failed state." De har ikke noe å berike med, produserer ingenting, den nye statsminister og criketspiller sier de skal eksportere esler. Muslimer kommer til oss for å stjele og drepe. Finn ut hvor mange troende kristne og jøder som sitter i fengsel. Ingen! De fylles opp av muslimer, kriminelt pakk. Og de som måtte oppføre seg sivilisert, sier ikke ett kvekk. De spiller offer.

Hanne Andersen