Fotball og skiskyting

Av Dan Odfjell.

Det er hva som tydeligvis mest opptar den norske befolkningen, i all fall den mannlige. Når den yngre slekt samtidig knapt lenger leser bøker kan du lure på hva dette dekadente landet skal bli til. Kanskje like godt om vi straks, heller enn senere, blir underlagt de fremmedes islam. For da behøver knapt noen lenger å arbeide hardt, og vi kan konsentrere oss mest mulig om fotball og skiskyting. Nei forresten, da må vi be fem ganger i døgnet, daglig pugg-lese Koranen, og ikke kan vi synge, ikke drikke og ei heller mye annet. Og gjør vi noe galt, selv om vi ikke mente det, vil vi ble straffet etter sharia-lov uten anke mulighet.

Så hva gjør vi, intet? En lettvint opsjon, men da fortsetter vi å tape landet - gradvis og ubønnhørlig med dagens regjerings kjøre-bane. Eller blir det bedre om vi venter i to år for en Støre-regjering? Neppe, han og de fleste sosialist-vennene hans er jo også globalister - og de iallfall vil underlegge oss det EU som folket stemte nei til. Er der da ikke et eneste parti å stemme på som både vil forsvare landet og vil ha oss ut av EØS/EU? 

Jo, PDK - Partiet De Kristne.

Men det er jo et kristent-konservativt parti - uten at det burde plage oss det aller minste når kristendommen er mild og oss ikke truende. Faktisk den har bevist seg å fungere helt utmerket innen demokratiske opplyste land. I motsetning til annen religion som jeg helt umiddelbart kan tenke på.

Men hva tenker så dere, det er mitt spørsmål. Vi trenger etter min mening definitivt et folke-vennlig parti som tar oss ut av denne oss lands-fortapende kjørebanen. Et modig parti som tør å stå opp mot riksmedienes menings-mobbing og løgnaktighet. En modig person som Trump som ikke lar seg legge flat, som sloss med blanke sverd for sitt fedreland. En som lar de falske riksmediene hyle uten å gi etter, som står oppreist midt i hylekoret. Der er nå mange nok nordmenn som ønsker forandring, som vil gi sin stemme til et genuint fedrelandsparti, et alternativ mellom Aps Jonas Gahr Støre og Høyres Erna Solberg, desto mer som disse to står for den omtrent samme fatale kjørebanen.

Vi er et edruelig folk, iallfall var vi det lenge. Derfor noe folke-opprør som Frankrike historisk og fremdeles synes å ha sans for virker noe usannsynlig. Derimot er misnøyen stor nok og økende her til lands til at dersom vi får et solid parti bestykket med solide mennesker å stemme på, kan den bestående makten få seg en fortjent nesestyver. Vi behøver kanskje ikke mer enn 10% for å fremtvinge en ny og bedre kurs. For så jevne har de to tradisjonelle velger-blokkene faktisk ofte vært. Med 10% er i da på vippen og vil kunne bli hørt.

Så vil selvsagt riksmediene kjøre imot. Men jo mer de mobber og hyler jo bedre fordi om enn de kan lure mange, ikke dem alle fra å stemme inn på Stortinget modige nye stemmer. Ikke som de nåværende som mest tjener som konforme statister for det nåværende bestående, det egoistiske og det unasjonale.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.