NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 1. mai 2019

Hvorfor denne stillheten?

Av Amund Garfors.

Smerte, død og lidelse har rammet helt uskyldige mennesker ved hoteller og kirker i Colombo på Sri Lanka. 310 mennesker er drept og over 500 er kraftig såret. Danmarks rikeste mann som bodde på et av hotellene, han og kona mistet tre av sist døtrer. Det er ille nok å miste bare en av sine nærmeste i en slik grusom situasjon. Og hvordan det må oppleves å miste TRE av sine egne barn på denne måten, det lar seg knapt beskrive. Det gjør det selvsagt ikke noe bedre at det var gjort med vilje.

Om det hadde vært en ulykke som ingen kunne lastes for, ville det også vært mer enn ille nok. Men når tre av ens barn blir MYRDET - da må det være langt, langt verre å forholde seg til noe slikt. Og som er helt hinsides av onde gjerninger!

Ja hvor ble det av meningspolitiet? De kaster seg jo alltid over tastaturet slik vi så under terrorangrepet i New Zealand. Men nå er det tyst. Ja, tyst som fra grava! Og hva sier disse lederne bl.a Solberg? Jo de lirer av seg ferdigskrevet svada både hun, Merkel og Juncker. Der Juncker bare brukt ordet "trist" om det hele. Ja, vi vet hvor vi har EU i denne saken, de som skal fylle hele Europa med millioner på millioner av disse som hater oss...

Men samtidig hører vi disse svikefulle røstene fra de venstrevridde; muslimenes beste venner, og som kommer med sin vanlige svada: "nei nå må vi ikke generalisere, for dette er mennesker og ikke religion"! Der alt selvfølgelig skal feies under teppet og glemmes. Helt motsatt av da de kunne rette sitt angrep mot "sinte menn på ytterste høyre side".

Ja den som pisser i motvind, de risikerer å bli våt i trynet - og nå er de pissblaute!

Og da blir det enda viktigere å tåkelegge, ja dekke over og bortforklare at det var muslimer som sto bak terroren. Så hvor skal dette til slutt ende? Kanskje ikke før dette rammer oss sjøl?

Amund Garfors