Norge - et diktatur forkledd som et demokrati

Av Harry.

Det er mer enn sinnssykt skremmende å se hva som skjer med samfunnet vårt for tiden. Daglig er det noe ekstremt som hender. Hets, voldtekter, masseslagsmål med jernstenger, knivstikkinger og så videre. Det skjer så raskt og det er helt utrolig at det er mulig å få til et diktatur forkledd som et demokrati så utrolig åpenlyst.

Det samme med islamiseringen hvor vi nå har 220 moskeer som i fjor fikk 187 millioner i statsstøtte. I år vil de få enda mer. Alle må se hva som skjer, men mange tør ikke ta det innover seg og lever enda i fornektelse.

Hører man at noen blir utsatt for overfall eller overgrep av noen ikke-vestlige innvandrere så blir det blåst bort som en tilfeldighet. Den fornektelsen vil etterhvert lede mange nordmenn inn i sjokk når de selv blir hetset og plaget på gaten til og fra butikk eller jobb, når de selv får en kniv mot strupen, blir overfalt, utsatt for vold eller voldtekt.

Klimabløffen fanger mange unge og det var et sjakktrekk å ta en 16 år gammel jente med et syndrom som kan gjøre at en er genuint opptatt av bestemte temaer. Jeg hører nå om ungdom som lever i frykt og angst på grunn av denne venstrevridde propagandaen. Nå vil ungdommen stoppe oljenæringen i Norge. Både ungdom og voksne trenger å bli forklart at om Norge stenger oljekranen, vil det ikke bli produsert en dråpe olje mindre i verden, andre land vil da produsere olje med mye verre utslipp under produksjonen. Oljenæringen i Norge er bra for klima helhetlig sett, og uten den hadde vi ikke hatt den velferden vi har heller.

Dette er et råttent spill, og bare middels oppegående må vel se det?! Selvsagt skal vi sortere og kaste søppel i søppeldunkene våre og ikke i havet og naturen, og selvsagt skal vi tenke miljø, men hva skal vi med klimamiljø hvis vi ikke har noe menneskemiljø å leve i lengre? Det blir for dumt!! Klimakrisen er en villedning fra den faktiske faren!

Staten og media fordummer oss og gjør oss til nikkedukker i et forkledt diktatur, og vi blir alle snart tvunget til å holde oss inne fordi det er for farlig å gå ute på gaten. Mange har det slik allerede og lever i frykt. Nå selges det mer kevlar-klær i Oslo enn noen gang før. Jeg tør tippe det samme med pepperspray og alarm.

Hvorfor er ikke de unge opptatt av denne faren? Jenter spesielt? Homofile? Alle? Hvorfor er ikke folk flest, og i hvert fall de samfunnsengasjerte opptatt av den reelle faren vi ser til daglig i landet vårt?

I 2015 var det 440 personer som henvendte seg til voldtektsmottaket i Oslo. I 2016 var det økt med 18 prosent til 519. I 2017 var det økt med «bare» seks prosent til 550. Antallet som henvendte seg til voldtektsmottaket i Oslo i 2018 var 624, en økning med 13,6 prosent.

440 – 519 – 550 – 624

Økningen fra 440 i 2015 til 625 i 2018 er på hele 42 prosent.

Hvorfor denne enorme økningen? Kan det skyldes noe annet enn at samfunnet islamiseres og at her har kommet så mange ikke-vestlige innvandrere? Sexovergripere!?

Moskevirksomheten i Norge har økt med 65% siden 2010, og vi har rundt 220 moskeer over hele landet. Så hvis vi regner alle disse tallene opp mot hverandre, kan det da bli tilnærmet lik? Hva i helvete skal Norge med MOSKE??

Tas det ikke tak i alle disse problemene, så blir Kongeriket Norge totalt ødelagt.

Norge idag er ikke et demokrati lengre, Norge er nesten 100% diktatur, forkledd diktatur.
Eneste håpet Norge kan ha er at FRP blir så store at de ikke trenger støtte fra andre politiske parti for å regjere aleine.

Noe er rape galt når jeg med hånda på hjertet kan si at jeg føler meg langt, langt tryggere her i Manila som har over 14mill innbyggere enn jeg gjør i både Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Harry