Petrenko, IS-kvinner og terrorisme

Av Amund Garfors.

Kjære Petrenko! Jeg ser du har en merkelig måte som du nærmer deg dette meget alvorlige og farlige tema, nemlig IS-terroristenes kvinner og barn som vil "hjem" til Norge. Og som du tar opp i Fremover den 6te mai. Ja, der du forsøker på en litt avskyelig måte, å klistre "Fedrenes synder osv..." på dagens absurde situasjon. Og som dette landet står midt oppe i.  Både du og andre venstrefantaster burde vel heller for lenge siden ha innsett at det å importere islam er selvskadelig?

Noe som i hvert fall våre forfedre forsto, i motsetning til disse nissene som sitter der bak sine tykke murer på Stortinget burde/skulle ha tenk på for lenge siden. Ja, innsett denne problematikken som landet vårt nå står overfor, der muslimske terrorister banker på vår dør.  For våre forfedre de overga landet vårt som et trygt og godt sted, men som denne såkalte 68-generasjonen og som du Petrenko tilhører, fullstendig har gjort til et fremmed, utrygt og skremmende samfunn.

Undertegnede forsto dette for 53 år siden, nemlig i 1966, da jeg var vitne til at de første pakistanerne hadde tatt seg inn i hovedstaden, på turistvisum, og slettes ikke hadde noen planer om forlate Norge, tvert imot. Og nå ser vi hva den politikken ja denne appeasment til våre naive og lite oppegående politikere den gangen, har ført til på disse 53 år.

For også den gangen prøvde jeg å rope et varsko om ei lite hyggelig tid som holdt på å bygge seg opp. Men det var forgjeves og bortkastet tid. Norge er nå ikke til å kjenne igjen, der man snart ikke kjenner seg trygg noe sted.

Ja du snakker om å være et sivilisert menneske og etterleve humanistiske idealer? Mener du det er primitive reflekser å beskytte sitt folk og land mot terror og ondskap? Jeg skal si deg noen sannhetens ord Petrenko, og det bør du og andre venstrevridde snarest ta innover dere! Ja som har vært med på å kaste kristendommen til hundene og åpne landet for denne ondskap, og som dere ikke ser ut til å få nok av. Ja, den russiske forfatteren og tenkeren Fjodor Dostojevskij sa følgende; "Kaster du Gud ut av et samfunn, så vil du fort få besøk av djevelen"! Og er det ikke det vi ser i dagens Europa? Et Europa som holder på å forsvinne slik vi kan huske det, og der terror og ondskap er blitt en del av hverdagen. Men som MSM prøver å skjule.

Nei Petrenko, jeg synes ikke det passer deg å være så uetterettelig, der dere på venstresiden fornekter realitetene. For nå polariseres Norge rundt enda en ny kampanjesak, der vi skal velge mellom "hjerteløse kristne" og islams ofre. Og så klarer du t.o.m å dra disse "tyskerungene" inn i dette bildet, og som ikke kan sammenlignes i det hele tatt. Bare tragisk!

Når kulturmarxistiske kampanjemedier på venstresiden, som innbefatter de aller fleste, synes det ikke lenger å være den nedre grense. For nå har de sammen med islamistene funnet en ny spydspiss eller ny vri på sin utrettelige kamp for sette "onde kristne" opp mot ulykksalige og lidende muslimer. Ikke vanskelig å lukte denne palestinifiseringen som venstresiden alltid forsøker seg på å gjøre oss møre. Der roller byttes om og årsak-virkning blir tåkelagt. Kristendommen skal på ny tilgrises, ja selv om det betyr at det skal skje å stakkarsliggjøre disse udyrene av noen kvinnelige IS-medlemmer.

Altså, begge kjønn ble frivillig medlemmer av en terrororganisasjon, men sosialistene i dette landet, inkludert KrF og andre politiske korrekte idioter fremstiller disse uhyggelige kvinnene som ofre, som har lært opp sine barn fra de er to år gamle, til å kutte pulsårer og skjære strupen over på levende Yesedikvinner. Og som deres menn har gruppevoldtatt i månedsvis. I tillegg hadde disse kvinnelige udyrene egne slaver og som visste om voldtekter og tortur og var med på de verste, enten de var barn, kvinner eller menn.

Nei Petrenko, la disse terroristene bli glemt! Til Norge skal de ikke! De snudde ryggen til vårt samfunn, vår religion, vår kultur, våre verdier, vårt demokrati, vår velferd og vår trygghet. La dem reise tilbake til de muslimske land der de har sine røtter. For dette landet hater de så intens, at de er livsfarlige for oss alle. Vi skylder dem intet!

Amund Garfors