Migrantprofittørene

Av Norvald Aasen. 

Åpent brev til "flyktninghjelpen". Kopi til nettsteder m.fl.

Viser til "flyktninghjelpens" propaganda på Dagsrevyen den 10.07. 2019. For det første så har verken Norge eller Europa ansvar for Afrika sine befolkninger. Å hevde at afrikanske stater ikke klarer å ta seg av sine egne borgere er rasistiske påstander, slik jeg ser det. Selvfølgelig bidrar skipene som ligger i Middelhavet, og plukker opp migranter, til å lokke mennesker ut på vandring, og de som driver denne skipstrafikken er jo ansvarlige for at mennesker omkommer på havet. Det er jo disse lokkeskipene som er årsaken til vandringen mot Europa. 

Dette gjelder jo både de som driver denne piratvirksomheten privat og også de myndigheter som sender sine skip dit for å delta i denne trafikken. Migrantprofittørene i Europa, som har store overføringer fra ulike lands myndigheter som brakkebaroner og lignende, er også ansvarlige for de som lokkes mot Middelhavet og der noen lider drukningsdøden.

Videre ser jeg på denne "flyktninghjelpens" sider at det er fremmedfrykt og høyreekstremisme som er skyld i at Afrika og andre befolkningstette verdensdeler ikke flyttes til Europa. 

Prøv heller å forstå at den økende motstanden i Europa er begrunnet i europeernes legale rett til selvforsvar. Men venstreekstremistenes agenda kan vel heller oppsummeres gjennom Hyland-Eriksens mål for sine aktiviteter: Den siste hvite flekken består i å dekonstruere majoriteten (oss) og å gjøre det så grundig at den aldri mer kan kalles en majoritet. 

Ligger venstreekstremistene sin agenda i at vi nordmenn og andre europeere skal bli forsvinnende minoriteter i våre egne hjemland? Jeg tror det. Hvilken hjelp skal da Europa for fremtiden yte andre?

Og er forflyttingen av millioner fra varmere strøk i verden til kaldere områder på kloden, som til Europa og Norge, i tråd med naturvernernes påståtte ønsker om vern av natur, klima og miljø? Har det ikke enda gått opp for venstreekstreme "naturvernere" at jo flere mennesker jo mere forbruk, mer forsøpling og mer forurensning vil resultatet bli for våre nordlige og sårbare klimatiske og naturgitte landområder. Er disse "naturvernerne" bare en gjeng bløffmakere?
    
At slike venstreekstremister også finnes i vår landsnasjonalforsamling forteller vel sannheten i de ord som engang ble sagt at "blomsten av det norske folk sitter ikke på stortinget".        

Norvald Aasen, 
6983 Kvammen