NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 20. september 2019

Sinead O’Connor beklager for å ha kalt hvite mennesker ‘motbydelige’

Fra Breitbart - tipset av Kirkehøyden. 

Den irske musikeren Sinead O’Connor har beklaget kommentarene sine i fjor der hun kalte hvite mennesker og ikke-muslimer “motbydelige.”

I november 2018 skrev O’Connor, som konverterte til islam i samme år, på Twitter at hun ikke ønsket å "tilbringe tid med hvite mennesker igjen", og kalte dem "motbydelige."

"Jeg er veldig lei meg. Det jeg skal si er noe så rasistisk at jeg aldri trodde at sjelen min noensinne kunne føle det. Men jeg vil jeg tilbringe tid med hvite mennesker igjen (hvis det er ikke-muslimer), sa sangeren "Nothing Compares 2 U". “Ikke for et øyeblikk, uansett grunn. De er ekle.”

Etter en fredagsopptreden på Irlands Late Late Show, der hun diskuterte den islamske troen og fremførte sin mest populære singel, ga O'Connor en unnskyldning på Twitter og sa at hun var "sint og uvel som et resultat av islamofobi" den gang hun kom med uttalelsen.

Under hennes opptreden på Late Late Show uttalte Grammy-vinneren at hun “hadde så mye fordommer om islam”, og at det å lese Koranen fikk henne til å ”innse at her er jeg hjemme, og at jeg har vært muslim hele livet. Det er en måte å tenke på."

I 2017 delte O’Connor en video til Facebook der hun hevdet å være suicidal, lider av mental sykdom og bo på et motellrom i “the ass end of New Jersey”.

“Jeg er helt alene, og det er absolutt ingen i livet mitt bortsett fra psykiateren min, den søteste mannen på jord, som sier at jeg er helten hans, og det er det eneste som holder meg i live for øyeblikket, sa O'Connor den gangen.