NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 29. oktober 2019

Hva er agendaen til Erna?

The Prime Minister of Norway Erna Solberg in Iraq.
Av Dan Odfjell. 

Annet enn makt? Ja, det kan folk sannelig lure på slik denne statsministeren farter verden rundt mer enn noen annen, senest til Irak og Jordan. Om dette angivelig hemmelige Irak-besøket rapporterte NTB kanskje noe plikt-skyldigst som gjengitt på Resett 21/10/19. NTB ville kanskje gi henne en ønsket «image» og god publisitet. Men den gang ei, dersom noen leser det uvanlig lange kommentarfeltet som fulgte innlegget «Solberg på besøk i Irak» får hun alt annet enn god publisitet. Etter min mening dessverre med rette. Hun får faktisk så ørene flagrer.

Det kan synes som Erna søker å unnslippe problemene på hjemmebane og at hennes rådgivere kanskje mener det beste politiske «trikset» er henne nå stadig avbildet for å skape et inntrykk av henne som «utrettelig» på jobb for oss... Men da erter hun bare folk på seg. Som mener hun bruker unødige penger på seg selv og sitt reisefølge, våre penger, samt sågar er naturstridig ifølge de klima-grønne. Dersom jeg noenlunde snilt skal forsøke å gjengi gisten av kommentarfeltet må det bli omtrent slik:

Erna burde holdt seg i Oslo og gjort noe med gjengkriminalitet og adressert folks reelle bekymring for den raskt økende volden både på gaten og i skolene. Dersom hun absolutt skulle utenlands ville vårt land oppnådd langt mer for pengene om hun tok toget til Sverige for der, og reelt, å forstå hva islamismen fører til - heller enn å reise til arabernes dysfunksjonelle land. For i luksus og dyre dommer å forbruke ekstra mye CO2 og krefter på en for oss totalt meningsløs prestisjefylt sikkerhets-rådstilling i det korrupte FN. Mange mener at akkurat den stillingen er den Erna nå skamløst promoterer seg selv til...

Dette vites ikke med sikkerhet, men at regjeringen tydelig og stadig søker å forherlige seg selv istedenfor å forsvare Norge og beskytte oss nordmenn, det er dessverre hevet over enhver tvil. Erna er av en kommentator beskyldt for å være 100% på jobb for den dysfunksjonelle islamske verden (til trauste nordmenns undergang) med sin globalistiske og sosialistisk etterapende EU-agenda. Jeg vet aldeles ikke, men stiller meg sterkt spørrende til hennes tilsynelatende unasjonale fremtoninger. Det virker som hun liberalistisk helt har forlatt sitt eget partis konservative linje.

At Erna samtidig er i kollisjon med store deler av det norske folk, dvs uten overhodet å ville forklare oss sine uforståelige beveggrunner, det er etter min mening u-akseptabelt fra en statsleder. Slik som, hvorfor vil hun dreie Norge i en «østlig retning» sammen med Tyskland, til fordel for Russland og Kina? Det er da slettes ikke et «folkets» ønske, de fleste vil økende heller ha den ærligere, men umusikalske Donald Trump og vårt Nato-allierte USA. Hva sier Jens Stoltenberg-sjefen til slikt? For, nemlig, de som forkastelige og totalt umusikalske er blitt, det er de arrogante europeiske lederne som strunter i land og folk. Og som tror, eller som betrakter demokratiet som et rent elite-spill.  Støre kan vi forstå, Erna overhodet ikke.

Til Erna Solberg retter jeg avslutningsvis derfor det enkle, direkte og relevante spørsmålet: Hvor er det blitt av «det fargerike felleskapet» som din medspiller Støre  (i oss underlagt EU...) så lenge og så varmt omtalte? Det omtales jo ikke lenger... Eller synes du jeg er slem her mht din pretenderte politiske motspiller i Norges aller viktigste anliggende, den muslimske innvandringen? Dere begge svikter skamfullt både landet og oss nordmenn. Det bekymrer meg naturligvis mest fordi det er deg som er selveste statsministeren. Og, det handler aldeles ikke om blind vold når den faktisk er rasistisk hatpreget, dvs hat mot etniske norske.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.