NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 21. november 2019

Handling trengs mot muslimsk hat

Drapstruslene hagler mot flere SIAN-medlemmer etter
Koranbrenning i Kristiansand sentrum forrige helg.
Foto: NTB scanpix
Av Ragnar Larsen - 15. november 2019. 

Den muslimdrevne volden øker dramatisk, men det er ikke svenske tilstander i Norge. - Ikke ennå.

Regjeringen startet på ettersommeren arbeidet med en handlingsplan mot muslimhat. Det er det all grunn til, men innretningen må vris 180 grader.

Det er dessverre rett at enkelte nordmenn av det mest primitive slaget har lagt muhammedanerne for hat, men det er nasjonalt et svært lite problem sammenlignet med muslimske miljøers hat- og foraktfylte holdning til og sabotasje mot Norge som samfunn. 

Det trengs en handlingsplan, men den må ha som mål å gjøre noe med muslimers hat mot det norske samfunn, nordmenns væremåte og kulturtradisjon. Det er akkurat det som er hovedutfordringen. I en by som Oslo oppleves daglig og nattlig foruroligende utslag av muslimhat mot Norge og nordmenns levemåte. Biler settes i brann. Bander av muslimsk ungdom herjer. Narkohandel, overfall og vinningskriminalitet florerer. De siste 40 årene er det i Norge begått flere titalls drap med muslimsk gjerningsmann. Hundrevis av kvinner er i disse årene voldtatt av menn med samme etniske bakgrunn.  

I Sverige er det flere muslimer og enda mer lovløshet. Malmø omtales nå som «Nordens Afghanistan». Uttrykket «Svenske tilstander» er blitt en uhyggelig kjensgjerning.

Det var formentlig dette tidligere riksadvokat Tor-Aksel Busch hadde i bakhodet da han forleden advarte mot sammenhengen mellom islamsk innvandring og voksende kriminalitet. Busch er ikke lenger embetsmann og kan skildre virkeligheten slik den er.

Muslimer går ikke bare til kamp mot det samfunnet som har tatt imot dem, men også mot hverandre. Nylig så en i Oslo hvordan kurdere og tyrkere i Oslo drev regulære gatekamper og raserte en forretning på den nasjonale hovedgaten Karl Johan. 

Dette er ikke så rart. De har tatt med seg kultur og holdninger fra islamske land og den voldskulturen som preger landene hvor folk bekjenner seg til troen på en religion som ble grunnlagt av en pedofil krigsherre for snart halvannet tusen år siden.

Islam er en voldsreligion. Der kristendommen ber folk om å vende det annet kinn til, har muhammedanerne plikt til å drepe alle vantro. Dette budet er nedfelt i Koranen. Derfor er det kanskje urettferdig å kritisere muslimer for å myrde og voldta. De følger jo bare profetens ord. En kan jo heller ikke kritisere ulven for at den ikke er vegetarianer.

Hva islam er, har vi sett godt demonstrert i Syria de siste årene. Og i Irak, Jemen, Afghanistan og en rekke land i den muhammedanske verden. Det finnes ikke ett eneste islamsk land som byr innbyggerne velferd, trygghet og menneskerettigheter. Islamister slåss med hverandre og mot de samfunn som bygger på humanisme og demokrati.

Dette er bakteppet for den voldsbølgen vi nå ser rulle ut over Skandinavia. Folk fra den islamske verden har tatt med seg normer og adferdsmønstre hjemmefra og lar de komme til uttrykk i land som har tatt imot dem. De er ikke kommet til Norge for å la seg integrere, men segregere - det vil si leve i etnisk atskilte flokker i parallelle samfunn.

Det er dette som naive makthavere av ulik politisk farge i Norge ikke har ønsket å ta inn over seg. De nekter å innse at muslimimporten er en fiasko. De bortforklarer den åpenbare sammenhengen mellom innvandring og sterkt økende kriminalitet. Utviklingen har foreløpig ikke nådd svensk nivå, men det gjør den nok. Sannelig trengs det en handlingsplan mot muslimers hat mot det samfunnet som har gitt dem beskyttelse! 

Og så må velgerne manne seg opp til å ta et oppgjør med de partiene som gjennom vettløs politikk har skapt en situasjon som, hvis utviklingen ikke snus, truer de verdier og det livsgrunnlaget som vårt enestående samfunn er bygd på.

Velgerne kan ikke lenger gjemme seg bak de makthaverne som de selv har valgt. 

Ral

(Ragnar Larsen har lang fartstid i pressen, som redaktør i Arbeidets Rett, Røros, Nordlands Framtid, Bodø og til sist Haugesunds Avis. Innimellom Nordlands Framtid og Haugesunds Avis var han i ni år banksjef i Nordlandsbanken.)