NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 19. desember 2019

Vi vet hva dere holder på med

Sunniva Gylver
Av Hanne Andersen. 

Søndag 15 desember skriver avisen Vårt Land

- Kirken må tåle mangfoldet

"Sunniva Gylver har snart ferdigstilt en doktoravhandling om folkekirkens fellesskap. Hun mener folkekirketerrenget virker enda mer skiftende og sammensatt enn hun forventet."

Har aldri hørt så mye tåkeprat. Dette hadde kvalifisert til medlemskap i Dusteforbundet. Det er ikke forskning, men maipulering mot ett erklært mål. Hun nevner ikke Jesus med ett ord, hans offer på korset, hans legeme er vår kirke. Dette er blasfemisk vås, hun tilber også Harry Potter (satanisme).

Vi vet hva dere holder på med. Dere skal fusjonere bit for bit med nazi regionen Islam, som også skal henrette jøder og oss kristne, se nedenfor.

Muslimer kommer til kristne land, som Norge, med sitt despoti og barbari. Dra tilbake til de håpløse "shit holes" dere kommer fra. Ingen har invitert dere hit. Allerede er europeiske land ødelagt av volden og terroren deres. Nei, seg imellom sier de sannheten: De skal ta landet fra oss, med hjelp fra dere quslinger i "kirken" (som ikke er noen kirke), Vårt Land, MF og politikere (de nyttige idioter).

De skal føde oss ut av ekstens, så halshugge og korsfeste oss, som IS gjorde med kristne i Irak og Syria, med norsk muslimsk deltagele. I 71 år har de forsøkt å begå folkemord på det jødiske folk. Vi takker vår felles Gud (den eneste) at de kan forsvare seg i sitt rette hjemland. Dere "kristne" tar alle side med deres barbariske fiender.

Muslimer omtaler oss kristne og jøder som griser og aper. Derfor vil de ikke håndhilse på oss. Vi er ikke mennesker men dyr:

koran 2:191 «Slay the unbelievers wherever you find them»
koran 3:28 «Muslims must not take the infidels as friends»
koran 3:85 «Any religion other than Islam is not acceptable»
koran 5:33 «Maim and crucify the infidels if they criticize islam»
koran 8:12 «Terrorize and behead those who believe in scriptures other than the koran»
koran 8:60 «Muslims must muster all weapons to terrorize the infidels»
koran 8:65 «The unbelievers are stupid; urge the muslims to fight them»
koran 9:5«When opportunity arises kill the infidels wherever you find them»
koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them»
koran 9:123 «Make war on the infidels living in your neighbourhood»
koran 22:19 «Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies»
koran 47:4 «Do not hanker for peace with the infidels; behead them when you catch them»

Hanne Andersen