Dette elsker den norske venstresiden

Av Hanne Andersen. 

8 juli har document.no en artikkel med tittelen "Tyrkisk dominanskultur: Dansk gutt slått og tvunget til å kysse voldsmannens føtter". Dette må være veldig berikende for SV, Rødt og MDG - samt det alltid inkluderende KrF og Venstre.

De skal ha oss alle ned på kne for å regulere våre liv totalt. MDG, som stilte med muslimsk ordfører kandidat, skal fortelle oss hva vi har lov til å spise.

Her blir det mye tang og tare, med DDR etterretning i heimen. 

Det siste elsket og elsker SV, fordi de skal alle ha diktatur, slik at de kan sende oss reaksjonære på gulager for omskolering.

Hvis vi er heldige, blir det nok som hos deres store forbilder - et nakkeskudd og en massegrav, mens deres muslimske venner heller foretrekker halshugging. Derfor vil de ha mange flere muslimer og deres unger inn eller "hjem" til Norge, fordi de er lært opp til jihad og kan dette med å utføre nakkeskudd og skjære over struper på vantro. 

De gamle AKP-ml gutta tenker "dette skulle vi hatt som unge" siden Blitzere ble for tannløse når de selv ble det nye borgerskapet og infiltrerte det meste. De skulle ta fra oss alt med væpna makt. 

De er nå del av "the elders" som inspirerer de unge, som de har indoktrinert fra barnehagen til de har fått "høyere utdannelse". Kommunisme og fascisme er bare så gøy, og alt er gratis - mye "free stuff" fra det økonomiske systemet som de skal nedlegge.

Og dette er en av gutta; "gode" gamle Adolf.

Derfor alt jødehatet, som de har felles med muslimer. Kameraten med bart tok dem fra de var tenåringer, muslimer fra de kan gå og snakke.

Det er en plikt og ære å hate og drepe jøder. Vår venstreside er euforisk, og pleier gode kontakter med Israels fiender, dem som har legalisert jødeutryddelse, som partikamerat Hitler legaliserte Holocaust 1. Alt lovlig.

Hanne Andersen