NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 16. september 2020

Skam til Ap-leder Jonas Gahr Støre

Av Dan Odfjell. 

Han vil ikke si hvor mange Moria-migranter Norge skal ta inn. Det er meningsløst, sier han avledende falskt. Men hva som er meningsløst er at han (på vegne av hvem?) har åpnet opp for å hente mer enn 50 slike asylsøkere hjem. Sverige har endelig forstått det, de vil ikke motta noen. Men Støre later som han representerer folket når han knapt en gang reelt representerer Arbeiderpartiet lenger. Han må være stormannsgal blitt og leve i en helt uvirkelig verden.

Selv svenskene har endelig forstått det... Mens Støre fremdeles dessverre jatter med denne godhets-industrien på hell. Dette er rent politisk hykleri. Mannen er ambisiøst syk, etter min ringe mening. Enten det eller han lever sammen med Erna Solberg i en annen verden, som en typisk landssvikene globalist. Det har jeg lov å mene uten å havne i fengsel for rasistisk hat. Blir en av disse to fremtidig statsminister i Norge står ikke verden til påske. Ikke bare det, men mange med meg vil ønske å frasi seg norsk stats-borgerskap. For maken til norsk forfeilet «etteraping» av svensk idioti har tydelegvis ingen grenser. Men folk begynner så smått å forstå.

Disse Moria mindreårige «stakkers» er mest fra Afganistan og fullvoksne som angivelig selv hadde påtent leiren i Grekenland. Hvor myndighetene var høyst takknemlige for å bli kvitt uregjerlige «bråkmakere» som Tyskand og Norge ønsket velkommen. Jeg har sett billedene av disse strids-klare menn i sin beste alder, dette er aldeles ikke stakkers hjelpeløse barn, men farlige tildels kriminelle, iallfall med en kultur og en bakgrunn svært ulike naive nordmenns. Og gamle jeg som trodde at en nasjonal statsleders først plikt var å beskytte sine egne. Som vi i vårt tilfelle og tålmodig betaler «vår kvinnelige» godt for. Ikke for å hisse de politiske korrekte på meg, men slik «patriotisk fornuft» står den enn så avsindige Trump ærlig frem for.

Greske myndigheter, som ruster opp mot islamsk-tyrkisk trussel, har nå pågrepet fem afganistanere som mistenkt for å ha tent på Lesvos-leiren med vitende vilje. Ufattelig, slike blir av naive myndigheter belønnet med innreise til nord-Europa. Men tyskerne har nå fått nok, bare vent og se. Og Halvor Fosli rapporterer: «Svenske krimtilstader - dramatiske løsninger luftes nå på sosiale medier». Dette var 15/9/20 document.no: «Sverige kan velge mellom New York modellen - redusert velferd, hardere straffer, deportasjoner, offentliggjøring og stigmatisering av kriminelle, eller Ulstein-modellen - at de innfødte selv opptrer som klan og gjengjelder øye for øye og tann for tann». Dette er noe globalistene må erkjenne, en volds-bølge som sprer seg over det dessverre svake Europa. Som de langt på vei selv har skapt gjennom sin grenseløse, forsvarsløse og tankeløse politikk.  

Dan Odfjell, Samfunnsdebattan